Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

R5 7600x sıvı soğutucu önerisi

Arkadaşım pc hocası sistemi alarak yükseltme yaptı r5 7600x seçti 3.800 civarı soğutacak sıvı soğutma önerir misiniz.
  2. oğuzhan18

gaming gecesi r7 5700x alınır mı

arkadaşlar r5 5600 işlemciye yetişemedim alınır derseniz taksitle alacağım anakart b450 sh2 v2 soğtucu t6 ultra ?
  3. oğuzhan18

gaming gecesi r5 5600 mpk alınır mı

arkadaşlar r5 3600 den geçicem fiyatı iyi düşçek gibi kutusuz alınır mı ?
  4. oğuzhan18

R5 3600 R5 5600 geçmek mantıklı mı?

Aklımdan geçiyor geçmeye deyer mi diye fazla FPS performansı olurmu genelde fps ve hikaye içerikli oynuyorum 2 monitör kullanıyorum.
  5. oğuzhan18

clocktuner işlemci testim sizce nasıl ryzen 5 3600

arkadaşlar ilk defa işlemciye test yaptım + nedir - nedir sizce. bilgilendirirmisiniz oc için iyi durumdamı işlemci ama meraktan soruyorum bilgi verirseniz sevinirim.
  6. oğuzhan18

gelişmiş önyükleme işlemci sayısı artırma yapılmalımı

Arkadaşlar sistemim bu benim ayarlar 1 de duruyor sizce 12'ye çektiğimde oyunlarda kaç FPS artışı olur sıcaklık değerleri fazla artar mı sistemim. Ekran kartı: R7 370 4 GB. İşlemci: Ryzen 5 3600 T6 Ultra Snowman oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor fazla. Anakart: B450 SH2 v2. RAM: G.Skill Ripjaws V...
  7. oğuzhan18

gelişmiş önyükleme ayarları (işlemci)

Merhaba arkadaşlar elimde ryzen 5 3600 işlemci var stok soğutu ile kullanıyorum bu ayarlar bölemi olması lazım yoksa en sonamı çekmemiz lazım tam olarak ne işe yarar oyunlarda daha çok performans etkilermi ısınma fazla olurmu ?
  8. oğuzhan18

Yardım valorant drop sorunu fps yüksek olmasına rağmen drop giriyor

Arkadaşlar merhaba önceden çok rahat akıcı bir şekilde Valorant oynuyabiliyordum ve ayarlarım hepsi orta ayarlarda oynuyabiliyordum şimdi ise güncellemelerden sonra en düşük Low ayarlarda drop sorunu yaşıyorum neden böyle oldu acaba akıcı bir şekilde oynuyordum artık drop giriyor sesler...
  9. oğuzhan18

cpu unlock açılmalımı ?

Merhaba arkadşlar biostan hiç anlamam şöyle bir bakınayım dedim sizce bu kapalı olan cpu unlock açılmalımıdır tam olarak nedir ne gibi + lar olabilir oc ise hiç dokunmayım sistemim eski çünkü. işlemci. fx tm 4100 quad core processor ekran kartı: r7 370 4 gb. anakart model: 970a-ds3
  10. oğuzhan18

FX-4100 4 coremi 2 mi?

Arkadaşlar merhaba elimde bulunan işlemci: FX tm 4100 Quad Core Processor. Radeon ayarlarına girince 2 Core olarak gözüküyor ama AMD'nin sitesinde 4 cores gözüküyor sıkıntı nedir bilgilendirir misiniz ya da önerebileceğiniz bir şey var mı?
Top Bottom