Arama sonuçları: *

1. Yasinn

İşlemci Hızı 0.54 Sorunu

Şuan tekrar aynı duruma geldi, bende bu ekranın fotosunu aldım işe yararmı kontrol edermisiniz ? 1603968011 Eksik yazmışım, dün bunla alakalıkonu açmıştım 0.54 ghz e düşüyor hız.
  2. Yasinn

İşlemci Hızının 0.54'e Düşmesi

Arkadaşlar bu sorun 1 kez daha başıma geldi yakın zamanda ancak restart atınca düzeldi bende pek takmadım, az önce tekrar oldu 3.7 de çalışan işlemci bir anda 0.54 e sabitleniyor ve bilgisayar donmaya başlıyor, restart atınca düzeliyor. Bu sorun neden olabilir ?
  3. Yasinn

İşlemci Ani Isı Artışı

Arkadaşlar 55 derece işlemci için sıcak değil biliyorum ancak arada sırada google chrome vs açtığım zaman işlemci anlık 55 e çıkıp geri 45 e düşüyor bu normalmidir ? aida64 den kontrol ediyorum voltaj 0.825 ile 1.1 arasında gidiyor anlık 1.1 e çıktığı zaman direk 56 derece oluyor.Bunu...
  4. Yasinn

Ryzen 5 2600 Voltaj Değeri

Arkadaşlar cpu çekirdeği voltajı 0.825 e düşüp en yüksek 1.137 yi gördü bu değer normalmidir ? Cpu VDD değeri ise 1.200 ü görüyor. Voltaj düşürme işlemine gerek varmıdır ?
  5. Yasinn

İşlemci Hızındaki Ani Düşmeler

Arkdaşlar görev yöneticisinden bakarken farkettim, işlemci hızı 1.70 e kadar inip 3.40 a geri çıkıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor bu sıkıntı yaratırmı ?
  6. Yasinn

CPU 100 e ulaşması

Arkadaşlar korsan oyun yüklerken CPU %100 de geziyor ve sıcaklığı 67 dereceye ulaşıyor işlemci ryzen 2600 bu normalmidir ?
Top Bottom