Arama sonuçları: *

1. MSI aşığıyimm

İşlemci değişikliğinden sonra sorunlar

işlemcimi değiştirdim, değiştirmeden önce bios update yaptım r5 2600x ten r5 5600e geçtim ama bilgisayar şuan çok yavaş çalışıyor, windows 11 kullanıyorum arama çubuğu çalışmıyor nedeni nedir 1659177471 ayrıca monitörü 144hz yapamıyorum 60hz tek ayar var işlemciden sonra oldu bunlar
  2. MSI aşığıyimm

Yardım R5 5600 Soğutucu tavsiyesi

teknobiyotikten r5 5600 alacağım ama fanlı olan versiyon dark marka fan kullanıyor bu soğutucu ile soğutabilir miyim işlemciyi? ileride daha iyi soğutucu alacağım fakat bir süre idare etmesi için yeterli midir? kasamın hava akışı gayet iyi yeterli değilse 350tlye kadar ne alabilirim
  3. MSI aşığıyimm

İşlemciyi Nereye koymalıyım

bugün işlemcimi satmaya gideceğim amd işlemci olduğu için pinleri zarar görsün istemiyorum kutusu vs yok nasıl götürebilirim bunu gideceğim yer uzak
  4. MSI aşığıyimm

MSI Anakart Bios Update

R5 2600x kullanıyorum satıp 5600e geçeceğim sanırım bunun için bios update yapmam gerekiyor bunu yapmam yeterli midir anakartım b450m pro vdh max msi
  5. MSI aşığıyimm

R5 2600X İkinci Elde Değeri Ne Kadardır?

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-2600x-alti-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,253512039.html 2. el ederi nedir acaba biraz araştırdım ama 2. el satan bulamadım
  6. MSI aşığıyimm

İşlemcimi Yükselmeyi düşünüyorum, Anakartım Destekler mi?

İşlemcimi yükseltmeyi düşünüyorum Bu anakart ile tam performans alabilir miyim, destekler mi...
  7. MSI aşığıyimm

Yardım İşlemci fanı takamıyorum

Dün cyberpunkta sıcaklığım 103 derece olunca bilgisayarı kapattım fana baktım 1 vida tam oturmamış hatta hiç deliğe girmemişti diğer vidalarda sorun yoktu ama boşluk vardı Çıkarttım şuan hem macununu değiştirmek için ama bu anakartin arka plakasına yalama var bu yüzden girmiyor işlemci ne...
  8. MSI aşığıyimm

Yardım işlemci fanı takılmıyor

ryzen 5 2600x işlemci var yaz geldi macununu değiştireyim dedim vidaların biri yalama yapmış üçünü çok iyi sıktım şuan boşta 50 derece sorun olur mu
Top Bottom