Arama sonuçları: *

1. YigitElcin

BIOS'tan işlemciyi undervolt nasıl yapabilirim? (R5 3600X)

Ryzen Masterdan deniyorum yeniden başlatınca sıfırlanıyor hem biostan yapmak daha sağlıklı olur diye düşündüm nasıl yapabilirim? Bilen varsa yardımcı olursa çok iyi olur. Anakartım > Asus Tuf B450M-Pro
  2. YigitElcin

CPU Sanallaştırma sisteme zarar verir mi?

Bluestacks için Sanallaştırma istiyor sisteme her hangi bir zararı vb. olur mu?
  3. YigitElcin

Voltajı kaça ayarliyim? (5 3600x)

5 3600X işlemcim var + T6 Ultra fan ısıyı dahada düşürmek için voltaj ve mhz ayarını kaç yapabilirim bir anda 1400e fırladığı oluyor CPB açık
  4. YigitElcin

5 3600x + T6 Ultra ısı değeri iyi mi?

5 3600X kullanıyorum T6 Ultra ile GTA 5 de bu değerlerde biostan hiç ayar yapmadım kullanıma göre işlemci ısı değeri iyi mi? AIDA64 2 dakikalık testde 76yı gördü. Ortalama oyundayken 4.1 - 4.2GHz arasında gidiyor
  5. YigitElcin

Termal Macunu fazla sürmek ısıyı fazla etkiler mi?

5 3600X işlemcime MX-4 4gr Macun ile T6 Ultra PCciye taktırdım işlemcimde test yaptığımda pek ısı farkı yok gibi geldi fakat çoğu kişide fazla ısı farkları olmuş bende olmamasının sebebi fazla sürmek olabilir mi?
  6. YigitElcin

Voltaj ayarları iyi mi? (r5 3600x)

İşlemcim gereksiz fazla ısındığı için voltaj ve mhzyi ayarlamak istedim bir kaç video yardımıyla böyle sabitledim bu ayarlar iyi midir?
  7. YigitElcin

İşlemciye undervolt zarar verir mi? (r5 3600x)

İşlemciyi biostan CPU Core Ratio autodan 36.00 yaptım 4ghzden 3.6ya ve ortalama 1400 volttan 1100e düştü bi zararı olur mu oyunlarda ciddi performans düşer mi?
  8. YigitElcin

İşlemci sıcaklığı normal mi? (t6 5 3600x)

5 3600X işlemcime T6 Ultra takmıştık macun olarakta Arctic MX-4 2019 sürdük fakat valoranttayken düşük ayarlarda 55-65 bi an 69 olduğuda oldu boştaykende 40-50 civarı bu ısılar normal mi bilemedim valorant açıkken 4.2 GHz civarında çalışıyor fanı gevşeterek tam oturtmuştuk
  9. YigitElcin

Termal macunumu ne ile temizleyebilirim?

Stok fanı çıkartıp termal macunu temizliyeceğim ve Arctic MX-4 sürüp T6 Ultra takacağım ilk başta neyle temizleyebilirim peçete yeterli olur mu?
  10. YigitElcin

İşlemcim boştayken 55 derece (r5 3600x)

Yeni PC aldım boştayken stok fan ile ortalama 55 derece bu havalarda ısısı normal midir? T6 Ultra aldım bilgisayarcıya taktıracağım.
  11. YigitElcin

R5 3600X işlemcime hangi termal macunu sürebilirim?

R5 3600X işlemcim var bugün termal macun sipariş edicem öneriniz varsa açığım.
Top Bottom