Arama sonuçları: *

1. KnockOut_29

Ryzen 5 7500f için anakart önerisi

Dostlar merhaba gtx 1660ti ryzen 5 2600 lü bir sisteme sahibim artık sistemi ufaktan yükseltmek istiyorum am5 bir sisteme geçmek aklıma yattı aklımdaki işlemci ryzen 5 7500 f ama bu işlemci için fiyat performans bir anakart bulamadım bana pahalı olmayan fp bir anakart önerebilir misiniz? bütçem...
  2. KnockOut_29

Öneri t6 ultra satıştan kalktı

T6 ultra alacaktım tavsiyeleriniz üstüne fakat ürün türkiye geneli satıştan kalktı hiç bir yerde stok yok maalesef buna alternatif bir hava soğutma gerek 200-300 TL bandında ne alabilirim
  3. KnockOut_29

Yardım İşlemcim çok ısınıyor

Arkadaşlar merhaba r5 2600 işlemcim yükte fazla bir şekilde ısınıyor şöyle söyleyeyim %100 yükte 95 dereceleri görür iken %50 lerde 80-85 arası gidiyor boşta ise 61 dereceleri görüyor yeni bir hava soğutma ve termal macun alacağım fakat benim bu ısıyı yazılımsal bir açıdan düşürme imkanım var mı...
  4. KnockOut_29

Çözüldü✓ İşlemci Soğutucusu Önerisi

Arkadaşlar merhaba işlemcim ısındığından dolayı yeni bir hava soğutma alamaya karar verdim işlemcim ağır oyunlarda 95 dereceyi görüyor çok yüksek bir ısı biliyorum daha fazla zorlayıp işlemciyi yakmayı istemiyorum 400-500 TL arası bir bütçem var önerebileceğiniz kaliteli bir hava soğutma var mı...
Top Bottom