Arama sonuçları: *

1. nihat.crv

İşlemcime Overclock yapmak istiyorum

İşlemcime overclock yapmak istiyorum Ryzen 5 3600 snowman T6 soğutucu B450F gaming 2 asus anakart
  2. nihat.crv

Ryzen 5 e hangi voltaj değerini girmeliyim

İşlemcime OC yapmak istiyorum konulara az biraz sahibim sizce hangi voltaj değerinden başlatabilirim testlerimi Soğutucum tower soğutucu sıcaklık konusunda sıkınıt olmaz
  3. nihat.crv

Hangi Işlemci daha iyi ?

Hangi işlemci daha iyi bir sıralamaya sokar mısınız ? 3600 3600x 3600xt 3600 pro
  4. nihat.crv

2.el Wraith Prism alınır mı bu fiyata ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-wraith-prism-cooler-rgb-amd-sogutucu-799987266/detay link burada sizce alınır mı bu fiyata
  5. nihat.crv

ryzen 4. nesiller neden piyasaya çıkmadı

ryzen işlemcilerin neden 4.nesili piyasaya çıkmadı direk 5.nesil olarak çıkartıldı
  6. nihat.crv

işlemcim çok ısınıyor ??

i7 7700 işlemcim var alalı 3 sene oldu stok soğutucu ile kullanıyorum %60 kullanımlarda 80derecye çıkıyor şuanda işlemci 4ghz de çalışıyor ısınmasının sebebi bu olabilir nasıl düşürebilirim yada ısınmasının onüne nasıl geçebilirim anakart:msi b250m bazooka
  7. nihat.crv

2700x mi 3700x arasıdnaki fiyat farkı değer mi ?

yeni bir sistem kuracağım da oyun yayın odaklı olacak sizce 2700x ile 3700x arasındaki 1000tl lik fiyat farkı değer mi yeni bir sistem kuracağım da oyun yayın odaklı olacak
  8. nihat.crv

3700X işlemciye b450 anakart yeterli mi ?

3700X işlemciye b450 anakart almayı planlıyorum sizce yeterli mi ? NOT:overclock yapmayacağım 2.alacağım anakart asus strix b450-f
Geri