Arama sonuçları: *

1. Earwven

Yardım İşlemcim Fazla Isınıyor

Selamlar R5 3600 stok fanla birlikte kullanıyorum. FIFA 23'te falan işlemci çok ısınıyor (98-101 C). Az önce termal macun (corsair xtm 50) yenilememe rağmen sıcaklıkta hiçbir değişiklik olmadı, sebebi ne olabilir? Termal macunu biraz daha bol sürsem ne değişir? Sistem İtopya'dan almıştım fakat...
  2. Earwven

Çözüldü✓ R5 3600 98 Derece Alev Aldı 🔥🔥🔥

Kardeşimle pes oynarken bi anda takılmalar başladı MSI Afterburner'ı açtığımda işlemcinin 98 derece olduğunu gördüm :D BIOS ayarlarım sıfırlanmış, UV yapmak istiyorum da yardımcı olabilecek var mı?
  3. Earwven

Ryzen 5 3600 UnderVolt

Merhaba dostlar bu gün @kandes22 ile birlikte işlemcime undervolt işlemi gerçekleştirdik. Elimde SS yok kusura bakmayın fakat Witcher 3 Ultrada 83 derece gören işlemcim şu anda max 65 66 derece görüyor. Eğer ekran kartınız veya işlemciniz çok sıcaksa kesinlikle UV yapın. Ayrıca ekran kartınıda...
  4. Earwven

İşlemci UV Yaparsam Avantajları Neler?

Başlıkta dediğim gibi avantajları neler olur ? CPU: R5 3600
  5. Earwven

R5 3600 Stok Fan Yeterli mi?

Dostlar yeni DA sisteminde r5 3600 stok fanı yeterli olur mu? O.C yapmayacağım.
  6. Earwven

Sizce Yükseltmeli miyim?

Alacağım sistemde ekran kartım gtx 1660 süper. İşlemcim r3 3100 onu r5 3500x'e yükseltmeyi düşünüyorum sizce aradaki 372 TL'yi vermeye değer mi?
Top Bottom