Arama sonuçları: *

1. Hudzell

İ5 10400F H510M-K ile uyumlu mudur ?

LGA 1200 yazıyor ama emin olmak için sormak istedim. i5 10400F ile ASUS H510M-K uyumlu mudur ? İnternette mimarisi uyumluluğu hakkında saçma sapan yazılar vardı karar kılamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Hudzell

Teknosa Kullanilmiş Işlemci Nasıl Iade Edicem?

Dostlar elimdeki ürünü iade etmek için müşteri hizmetlerini aramıştım ambalajı açıldıysa ve kullanılmış ürün olduğunu düşünüyorsanız 14 gün koşulsuz iade geçerli olmayabilir, mail atın dediler de bu tray işlemci olduğundan ve ambalajlık bir şeyi olmadığından direkt iade etmek istiyorum. Hatta...
  3. Hudzell

Çözüldü✓ Teknosa Kullanilmiş İşlemci̇ Gönderdi Ne Yapmam Lazım

İADEYİ ALDİK YARDİMCİ OLAN HERKESE TESEKKURLER https://www.teknosa.com/intel-core-i310100f-6-mb-360-ghz-4-cekirdek-onbellek-soket-1200-tray-islemci-p-784952773?shopId=2355&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.51.6 @Mehmet Yılmaz @B1L0 @
  4. Hudzell

İşlemcimin sadece boost clock hızını nasıl arttırırım ?

Dostlar sample test yaptım. Sonuçlar aşağıdaki şekilde. P2 profilini uygulamak istiyorum bir sorun olur mu ? + olarak dediğim gibi nasıl sadece boost hızını arttırabilirim. Yani bu oc ayarlarının sadece yük altında iken kullanılmasını istiyorum. Öbür türlü ömründen kısaltıyor. @DerratiX
  5. Hudzell

Yardım İşlemcideki garip sıcaklık artışı

Öncelikle konuyu iyice okuyup cevap vermenizi istiyorum. Bot gibi hazır cevapları yapıştırmayınız. Bundan tam bir sene önce bilgisayarı daha yeni aldığım zaman r5 3600 işlemcim stok fan ile beraber boştayken 70 derecelerde dolanıyordu. Ben de o sıralar bu sıcaklığı garipsediğimden termal...
  6. Hudzell

Yardım Stok soğutuculu r5 3600 bu inanılmaz sıcaklık normal mi ?

Komik bir başlık oldu çünkü benim de stok soğutucudan pek bir beklentim yok, macunu vs. tam sürülü zaten kontrol ettim. Tek yaptığım şey Handbrake adlı video boyutu küçültme programı ile yalnızca 42 MB boyutunda bir video çıktılamaktı. Ek bir sorum daha olacak, bilgisayarım önceden stres testi...
  7. Hudzell

Yardım AMD Yonga seti yazılımını kuramıyorum

Dostlar w11'e geçtiğimden beri ara ara denerim ancak bir türlü kuramadım. Log dosyasına bakınca power plan'ı ve PSP driver'ını kuramamış gibi gözüküyor ne yapmam lazım ?
  8. Hudzell

Öneri R5 3600 için hangi soğutmayı almalıyım ?

işlemcime UV yaptığım halde prime95'de small ffts testinde anında 102 dereceye çıkıyor kasam gt301 bana sağlam soğutma lazım sizce sıvı soğutmaya mı yönelmeliyim yoksa hava soğutması mı ? ona göre hava soğutması ya da sıvı soğutma önerisinde bulunabilir misiniz ? bütçemi önerilerinize göre...
  9. Hudzell

Yardım R5 3600 O.C ve U.V nasıl yaparım ?

sample test yaptım ve yanlış anlamadıysam burada önerilen UV ve OC ayarları var bu ayarları nasıl yapabilirim ?
  10. Hudzell

Yardım Ryzen işlemci silikon kalitesi testini nasıl yaparım ?

dostlar bu uygulama hakkında hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim tam olarak nereden testi başlatacağım ve bu süreç ne kadar sürer ? chest stabilty yaptım sample falan yazmadı ilk kasanın ön paneli kapalıyken denedim işlemci fazla ısındı sonra balkonu ve kasanın ön paneli açtım :D test...
  11. Hudzell

Yardım R5 3600 Voltajını dengelemem performans kaybı yapar mı ?

dostlar işlemcim çok ısınıyor çok dengesiz voltaj veriyor haliyle boşta bile çok fazla ısınıyor bu voltajı dengelemem performans'ına bir etkide bulunur mu ? performansa etki etmiyorsa voltajı nasıl dengelerim
  12. Hudzell

R5 3600 MPK TDP değeri nedir ?

google'da araştırdım 65 W diye geçiyor ancak bende tam yükte 75 w'a kadar çıkıyor bu normal mi ? maalesef 75'de iken ss alamadım zaten yine de 65 üstüne çıkmış vaziyette
  13. Hudzell

Yardım Amd stock fan nasıl takılır

Macun değiştirmek için stok fanı çıkardım takamiyorum ytdeki videoları da anlamıyorum bu fani takma mantığı nedir bilen var mı
  14. Hudzell

Yardım İşlemcide bu sıcaklık normal mi ?

işlemci tam yükte çalıışırken 88 derecelerde dolanıyor bu sıcaklık normal mi ? sistem pc hocası gg30 işlemci r5 3600 oc vb bir şey yapılmadı stok fan takılı sistem yeni alındı @RevDeisDou tam yükte ısı ve watt değeri ;
  15. Hudzell

R5 3600 vs. İ5 10600KF *Bilgili arkadaşlar buraya*

dostlar aşağıya linkini bırakacağım iki sistemin arasında kaldım ilerleyen zamanlarda yeni psu ve riser ile 3-4 tane kart bağlayıp mining amaçlı kullanırken rtx 3060 ile oyun oynamayı hedefliyorum ancak r5 3600 rtx 3060 ile darboğaz yapıyor diye biliyorum pc hocası sistemde ekran kartı için...
  16. Hudzell

R5 2600'lı sistem ekran kartsız açılır mı ?

Dostlar şu anlık ekran kartı hariç r5 2600 sistem toplayacagim sadece eba ve zoom gibi ders amaçlı programları kullanacağım Ekran kartsız PC açılmıyor vb bişey duymuştum bu doğru mu ? Cihaz bu programları açar mı ?
  17. Hudzell

ryzen 5 2600 kaç mhz ram destekliyor ?

dostlar amd kendi sitesinde 2933 mhz max desteklediği yazıyordu başka bazı kaynaklarda da 3200 e kadar yolu var yazıyor hangisi doğru yani r5 2600 kaç mhz destekliyor ?
  18. Hudzell

ryzen 3 3100 vs. ryzen 5 2600

dostlar genel olarak oyun oynayıp ara ara yayın yapacağım 1660 TI veya 1660 super kullanacağım işlemci konusunda bütçe sorun değil bu 2 işlemciden hangisini kullanmalıyım ve neden kullanmalıyım sebebiyle beraber yazmanızı rica ediyorum.
  19. Hudzell

amd hangi işlemcilerde wraith soğutucu var ?

amd işlemcilerin hangilerinde wraith soğutucu (rgb dye biliyorum) var her işlemcinin yanında stock soğutucu olarak geliyor mu
  20. Hudzell

Öneri intel i3 10100F vs intel i3 10100 vs ryzen 5 3100

soru başlıklta hepsiburada baz alındığında sırasıyla i3 10100F : 760 tl civarında , i3 10100 : 1k , ryzen 5 3100 : 1k tl civarında bulunmakta 1660 super ,rx 5500xt 8 gb ve 1650 super kartlarından birini seçeceğim ve bu kartlardan birine karşın bu işlemcilerden birini alacağım ÖNEMLİ tek...
Geri