Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

4070 Ti için Ryzen 5 7600X mi Ryzen 7 7700X mi?

Arkadaşlar bu ekran kartı için iki işlemci arasında ki fiyat farkına değer mi? Eğer değmezse 7600X tercih edeceğim.
  2. Nicksiz

Ryzen 5 1600AF satsam ne kadar eder?

Elimde 2.5-3 yıllık bu işlemciden var. 12nm'lik AF modeli. Kutusu, stok fanı mevcut. Silikonu kaliteli denk gelmiş, bu yüzden OC potansiyeli yüksek. Satmak istesem ne kadar eder?
  3. Nicksiz

R5 1600AF İşlemcim 3 Core 6 Thread Gözüküyor.

Arkadaşlar CPU-Z ve OCCT Uygulamalarında İşlemcim 3C 6T Olarak Gözüküyor. Yarı Yarıya Eksik. Neden Böyle?
  4. Nicksiz

R5 1600 AF İşlemcimin Boost Clocku OC'siz 3.8 Ghz'e Kadar Çıkabiliyor?

Arkadaşlar R5 1600 AF işlemcisini Kullanıyorum. OC'siz Maksimum Hızı 3.6 Ghz Olan Bir İşlemci. Lakin Kullandığım İşlemciye Hiçbir OC Yapmadığım Halde Stres Testine Soktuğum Zaman Maksimum Hızı 3.8 Ghz'e Kadar Çıkıyor. Neden Olabilir Bu? Fabrika Çıkışı OC'li Olma İhtimali Varmıdır?
  5. Nicksiz

İşlemci maksimum önerilen sıcaklık nedir?

Arkadaşlar oda sıcaklığında bir işlemci için en üst limit sıcaklık değeri kaç olmalı? Test yaptım ona göre yorumlicam. Teşekkürler...
  6. Nicksiz

Yardım İşlemci Driverı

Arkadaşlar amd nin sitesinde ryzen 5 1600 12 nm ve 14 nm lerin driverları aynı gibi geldi bana. Acaba benmi yanlış baktım. 12nm ve 14nm nin driverları aynımıdır? Teşekkürler...
  7. Nicksiz

İşlemci Önerisi

Meraba arkadaşlar, düşük bütçeli bir sistem toplicam ve 2 işlemci arasından hangisini tercih edersiniz, Intel Core i3 9100F 3.6GHz 6MB 1151P mi yoksa AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz 8MB AM4 önerirsiniz? Düşünceleriniz benim için önemli, teşekkürler :)
Top Bottom