Arama sonuçları: *

1. Laxerian

İ7 10700K kaç Thread?

Başlıkta
  2. Laxerian

Ryzen 5 4600H mı yoksa Mx330 mu laptop

Acil arkadaşlar yardım edermisiniz
  3. Laxerian

İşlemci vergileri ne kadar

Soru başlıkda
  4. Laxerian

İntel 11.nesil ne zaman gelir

evet intelin yeni işlemcileri ne zaman gelir
  5. Laxerian

R7 2700x VS R5 3600 .

r7 2700x in daha fazla çekirdeği ve daha uvuz olmasına rağmen neden r5 3600 illa seçiliyor tamam 5-6 fps fark olsunda daha çok çekirdek + wraith prism yani gelecek çokluda bence hertürlü r7 2700x
  6. Laxerian

İntel 11. Nesil işlemcilerin ismi ne olucak

Evet başlıkda isimleri bellimi ?
  7. Laxerian

R5 5600X ne kadar olucak

Başıkda
  8. Laxerian

Hangi Ryzen İşlemciler Hangi Ekran Kartına Kadar Besler

bütün ryzen işlemcileri yazıp full hd de ve 2k da maksimum hangi ekran kartını besleyebilir yazabilirmisiniz
  9. Laxerian

amd ryzen işelmciler hakkında çok bilgili biri bakabilirmi

bütün ryzen işlemcileri yazıp en fazla hangi ekran kartını 1920x1080 de besleyebiliceğini yazabilirmi
  10. Laxerian

İşlemcimi değiştirmelimiyim

Arkadaşlar biliyorum işlemcim yeterli 3080 im var 2kda oynuyorum i7 10700k var intelin yeni işlemcilerini düşünüyorum mesela fortniteda yüzde 70 kullanıyor maks i7 10700kyı satıp geçmem mantıklı olurmu (alırsam en iyisinin bir altını alabilirim yeni nesilin)
  11. Laxerian

İntel 11.nesil (20 karakter)

İntelin 11. Nesil işlemcileri 1200 sokete uyumlu olacakmı ve bu işlemcilerin isimleri ne olucak
  12. Laxerian

Cinebech skoru kaç olmalı

Selam hiçbir ayar yapmadım cinebenchde direk sol üstdeki run a bastım i7 10700k nın skoru kaç olmalı
  13. Laxerian

İşlemciye bu kadar voltaj yetermi

İ7 10700k 5.1ghz 1.35 voltaj verdim test yerine bütün oynadığım oyunlara girdim ve drıp yediğim yerde yemediğimi fark ettim ama bu kadar boltaj yetermi
  14. Laxerian

R3 3100 ün darboğaz oranı

1080p de bide ufak oc ile en fazla hangi gpu besler
  15. Laxerian

Amdnin çoklu çekireği ve intelin tekli çekirdiği

Tamamen mizah amaçlı hayal olarak söylüyorum iki şirket birleşip amdnin çoklu intelin tekli çekirdeklerini birleşmiş bir cpu çıksa ve tek marka olsalar zaten herkes o cpu yu alıcak başka yok nasıl oldurdu sizce performansı falan :)
  16. Laxerian

Yaptığım ocyi nasıl kaldırabilirim

İntel maximazer dan yaptığım ocyi nasıl default yaparım yani ocyi kaldırırım
  17. Laxerian

İşlemci mhzi biosdan değişmiyor yardım

İşlemcimi 5ghze ayarlıyorum biosdan entere basıyorum autoya geri arıyor neden
  18. Laxerian

Overclock yardım lazım

İ7 10700k işlemcime oc yapacağım şu anda sistemimde ekran kartı yok intel graphics kullanıyorum hangi ayarı kaç yapmam lazım Çözemedim @kandes22
  19. Laxerian

Prime95 yardım lazım

Bu yaptığım test doğrumu kaç dk yapayım prime95 yapıyorum diye biliyorum yanlışmı
  20. Laxerian

İ7 10700k oc yardım msi

Msi anakartım var işlemcimi oc etmek istiyorum hangi ayarları değiştirceğeim
Top Bottom