Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

R5 5600 işlemci overclock

Anakartım Gigabyte B450 S2H. Sistemi dün kurdum. Sadece xmp açtım. İşlemci stres testi aşağıdaki gibi. Güzel bir OC yapmak istiyorum. Silikon kalitesini bilmiyorum. Desteğiniz bekliyorum. (Monitör idarelik param yatınca alacağım)
  2. RGB Delisi

R5 5600 silikon testi yapılıyor mu?

İşlemcime overclock yapacağım. Boşta 38. Prime 95 smallest test 59 derece. Bildiğim kadarıyla @RevDeisDou 'u hocamın açtığı konuda işlemcimin ismi geçmiyor. Ama çok uzun zaman oldu ve destek gelmiş olabileceğini düşünüyorum. Bu işlemciye silikon testi yapma şansım var mı. Sorum aynı.
  3. RGB Delisi

İşlemcimin pinleri eğildi yardım edebilecek var mı?

İşlemcim soğutucuya yapışık halde çıktı ve pimleri eğilmişti. Nasıl düzeltebilirim ne önerirsiniz? R5 5600
  4. RGB Delisi

Çözüldü✓ R5 5600 OC önerisi.

İşlemci yeni geldi. Silikon testi Destekliyor mu ? İşlemci'ye OC yapacağım. Soğutucu Wraith Prism. Ne önerirsiniz ? @RevDeisDou Cinebench R20 4209 Puan aldı.
  5. RGB Delisi

R5 3600 Wraith Prism Prime 95 test sonuçları iyi mi?

İşlemci R5 3600 Soğutucu Wraith Prism (kendi macunuyla) CPB açık. Testi Prime 95 ile yaptım. genelde 79 dereceydi bi ara 80 oldu ama 10 dakikalık testin genelinde 79 dereceydi. Test sonuçlarım iyi mi? Ekran kartım RTX3060 2K'da kullanıyorum İşlemcime OC yapmalı mıyım? perfornmans artışı olur...
  6. RGB Delisi

Amd Ryzen 5 3600 OC sonrası Prime95 Testteyken bi anda PC kapanması.

Test'in 3. dakikasında sistem aniden kapandı. İşlemci bronz silikon. 4GHZ/1.200 Denemiştim. Ne önerirsiniz.
  7. RGB Delisi

93 Derece Olan R5 3600'e OC Yapmak

İşlemci 93 Derece oluyor. CPB kabattığımda sabit 3.60ghz oluyor. OC vs. yapmayı tam bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? @cfranko @RevDeisDou
  8. RGB Delisi

R5 3600 Overclock yapma

Elimde r5 3600 var. 93 derece gördüm. Power boost kapattım. 3.60 sabit çalışıyor. Manuel olarak OC Yapmak istiyorum.
  9. RGB Delisi

Wraith prism nerden alabilirim

Merhabalar. ben işlemci soğutucusu olarak kutudan çıkan Wraith prism kullanıyorum. gayet de memnunum. kuzenim r5 3600 kullanıyor. o da soğutucu olarak wraith prism istiyor. aslında cooler master kule tipi soğutucu olsa daha mantıklı ama wraith prism istediğini söyledi. nereden alabilirim?
Geri