Arama sonuçları: *

1. variares d d

rtx 3080 işlemci onerisi

anakartım amd işlemcili. ekran kartım gıgabyte 3080 xtreme . hangi işlemciyi almalıyım ? darboğaz yapmasın istiyorum. fıyat olarak 6-7 bin tl ye kadar bütçe dusunuyorum .
  2. variares d d

İşlemcim dar boğaz yapıyor mu ?

İşlemcim ryzen 7 2700x. 5-6 yıllık işlemci. Ekran kartim rtx 3080 yeni aldım. İşlemciyi degistirmek istemiyorum ama ekran kartının performansinj veremiyor diye düşünüyorum. İslemci dar boğaz yapıyor mu ? 1706897305 Şuan işlemci kullanımı %35 - 40 seviyeleirnde
  3. variares d d

Ryzen 2700x OC yapmak istiyorum

Arkadaşlar işlemcim ryzen 7 2700x anakartım msi b450 gaming plus ekran kartım asus rtx 2060 işlemcime overclock yapmak istiyorum en son kaç ghz e çıkartmam gerekir voltaj vs kaç yapmalıyım bu işlerden anlayan arkadaşlarım detaylı bir yardım edebilir mi
  4. variares d d

işlemci kullanım oranım çok mu düşük ?

merahbalar işlemcim ryzen 7 2700x ekran kartım asus rog strix rtx 2060 3 fanlı modeli işlemci kullanım yüzdesi bu seviyelerde genellikle %20 civarı neden böyle ? işlemci bazlı oyunlarda örnek csgo bile aynı seviyelerde arkdaşlarim bu yüzden az fps aliyosun diyolar bu doğru mu bilgi verir misiniz
  5. variares d d

İşlemcim performans ını kullanmıyor

Merhabalar işlemcim ryzen 7 2700x uzun zamandır tek pimi yamuk iyi kötü çalıştırmayı başarmıştım hiçbir oyunda işlemci gücünü kullanmıyor csgo işlemci bazlı ama onda bile %30 unu falan kullanıyor bide işlemci stok fan rgb li olan fan sürkeli son hızda dönüyor kendini yırtıyor dönerken boşta...
  6. variares d d

ekran karıtımı satıcam işlemci ile görüntü alma

oncelilkle meraba işlemcim AMD RYZEN 7 2700X ekran kartımı bügün satıcam ekran kartını söküp hdmi kablosunu anakarta taktım ama görüntü gelmedi ben her işlemcide görüntü geliyor diye biliyorum sadece apu işlemciler demi ekran kartsız görüntü alınıyor bilgi verirseniz sevinirim
Top Bottom