Arama sonuçları: *

1. NasipteVarsaa

İşlemci bi anda 100de 100 kullanılıyor

Beyler valorant oynarken işlemci ve ekran kartı kullanımı 50ye 50 civarındayken 100 işlemci 20 ekran kartı oluyor neden olabilir sizce? Görev yöneticisinden hepsinin kullanımını topluyom 60 oluyor diğer 40 nerden geliyor olabilir
  2. NasipteVarsaa

Ryzen 5 3500 işlemci sıcaklık

Beyler düne kadar 50 dereceyi geçmeyen işlemcim 1 günde 60 65 derece olmaya başladı sebebi ne olabilir. (Oynadığım oyunlar mc,gta,valorant vb) 1621339890 İşlemcinin fan hızını ayarlayabilirim
  3. NasipteVarsaa

Ryzen 5 3500x Overclock

1-Beyler hiçbir şey yapmadım ama hız böyle overclocklu mu gelmiş? 2-Çalışma süresi pcyi kapamama rağmen artıyor bazen azalıyor 1611303073 A
  4. NasipteVarsaa

İşlemci düşük ghzde çalışıyor

R5 3500x var ama bazen pcyi açınca düşük ghzde çalışıyor ve düzelmiyor nasıl düzeltebilirim
  5. NasipteVarsaa

R5 3500X İşlemci 1ghzde çalışıyor pcyi kapatıp açmadan düzelmiyor

Beyler bunun sebebini bilen varsa açıklayabilir mi?Bide pc kapalı olmasına rağmen işlemci çalışma süresi 7gün falan gösteriyor
  6. NasipteVarsaa

İşlemci 6çekirdekli ama 1 de

Beyler 6 çekirdekli işlemciyi 1de kullandığımı farkettim 6ya çeksem ömrü kısalır mı fps artar mı?
  7. NasipteVarsaa

Beyler işlemci kullanım oranı arttırma

Beyler işlemci kullanım oranını nasıl arttırabilirim Not oyunla alakalı değil
  8. NasipteVarsaa

Beyler İşlemcimde Sorun Mu Var

Beyler normalde 4gh de çalışan işlemci bu hıza düştü bir şeyi mi yanlış yaptım ne yapmam lazım.Garantisi var geri gönderebilirim 1604815416 Çalışma Saati 4 gün gösteriyor
  9. NasipteVarsaa

İ5 10.NESİL İŞLEMCİ NE ZAMAN

bEYLER İ5 10.NESİL NE ZAMAN ÇIKTI BİLEN VAR MI
Geri