Arama sonuçları: *

1. EgoistmanTR01

150-200 TL İşlemci Soğutucu

Dostlar Selamlar Amd Ryzen 3 3200g işlemcime bir soğutucu bakıyorum. Önerilerinize açığım. Not:Anakartım Msi B450 Tomahawk Max
  2. EgoistmanTR01

Çözüldü✓ Bilgisayarım Birden Kapanıyor

Dostlar Selamlar. Yeni topladığım sisteme windows yükleyecektim ama bir sorunum var. Yükleme esnasında bir anda kapanıyor bunun sebebi şu olabilir. İşlemcim R3 3200G ve ekran kartsız bir sistem ve bu işlemciyi alırken yanında fan göndermediler (yakında geliyor). Bios ayarlarından baktığıma göre...
  3. EgoistmanTR01

İnceHesap Aldığım İşlemciden Fan Gelmedi?

Selam dostlar İyi forumlar Umarım gününüz güzel geçiyordur. Şimdi dostlar MPK 3200G işlemci aldım cuma indirimlerinden bugün geldi fakat içinden fan çıkmadı. Ben mi yanlış biliyorum yoksa MPK yazıyorsa kutusuz ama işlemci + fan gelmesi lazımdı. Tray işlemcilerde sadece işlemci geliyor diye...
  4. EgoistmanTR01

İnceHesap 3200G Alınır Mı?

İnceHesapta indirime giricek ürünler arasında şu anda. Sizce alınır mı ? Normal Fiyatı: 1106 lira İndirimli fiyatı kaçın altına düşerse alınır?
  5. EgoistmanTR01

3200G Benim İşimi Görür mü?

Dostlar Aslında Bütçem vardı fakat dershaneye gitmem gerekiyor o yüzden bütçemde kısıtlamalara gitmek zorundayım. Elimde şu parçalar var : Msi B450 Tomahawk Max , 2x8 Gb ram , Xigmatek Kasa , 1 Tb Hdd 500 Gb ssd. İşlemci ve Ekran kartı eksik ve bu bütçe kısıtlılığında 3200G işimi görebilir diye...
  6. EgoistmanTR01

R3 3100 mü R5 3500x mi?

Dostlar bilgisayarı oyun için topluyorum aralarındaki fark 500 tl. Ender de olsa photoshop yapıyorum. Oyun incelemelerinde 2-3 fps fark gördüm (yanlış bakmadıysam). Hangisi daha mantıklı? (ekran kartı olarak 1660s yada 5600Xt düşünüyorum anakart Msi b450 Tomahawk max) 1608205247 2-3 fps benim...
  7. EgoistmanTR01

R5 3500x mi R5 3600 mü ?

Şimdi arkadaşlar iki işlemcinin de oyun testlerinde baya birbirlerine yakın olduklarını görüyorum hatta neredeyse aynılar. Ama fiyata geldiğimiz zaman aralarında neredeyse 500-600 Tlik bir fark var. Ben oyun oynamak için alıcam ve bazen photoshop için kullanacağım çok nadirde olsa edit yaparım...
Top Bottom