Arama sonuçları: *

1. Muti

İntel E2220 pentium dual core 2.4 ghz işlemci kac tl eder(2.el)

Eski kasamdan kalan böyle bir işlemci var stok soğutucu ile beraber satıcam kaç tl eder bu arada konuyu açabileceğim daha düzgün bir yer bulamadım
  2. Muti

R3 3100 vs r5 3400g ??

Apu olarak sormuyorum zaten 3100de öyle bi özellik yok ama ikisine de aynı ekran kartını takarsam hangisi daha fazla fps verir
  3. Muti

R3 3100 mü r5 3400g mi

Arkadaşlar birazcık bütçe problemim var apu sistem toplayıp sonradan ekran kartı alayım diyorum ama sonradan ekran kartı takmak için 3400g almam gerekiyor. İlerde ekran kartını taksam bile 3100 nerdeyse+20 fps alıyor sizce ne yapmalıyım
  4. Muti

Amd r3 3100 vs r5 2600 vs r5 1600af

Arkadaşlar bi sistem toplamak istiyorum sizce hangi işlemciyi almalıyım ve bunlar için en uygun ekran kartını da belirtebilir misiniz
  5. Muti

Sizce QP sitesi güvenilir midir

https://www.qp.com.tr/amd-ryzen-5-1600-af-3-2-3-6-ghz-19mb-am4-islemci Abdullah abinin 2 ay önce 2.elden topladığı 1900 tl lik sistemin 0ını toplamak istiyorum ryzen 5 1600 af en ucuz burda zaten çok az sitede var sizce güvenilir midir
  6. Muti

Amd ryzen 5 3400g ile apu sistem

Ryzen 5 3400g ile apu bir sistem toplamak istiyorum ekran kartını sonra alicam 500 gb harddisk 8 gb ram ile kullanıcam anakartım a320m olucak sizce ekran kartını da sisteme ekleyince 3400g yetersiz kalabilir mı yoksa iyi olur mu ve apu sistemimde 8gb rami tek kanal olarak kullanıcam herkes apu...
  7. Muti

Intel islemcilerin kendi ekran kartı hakkinda bilgi istiyorumm

İntel işlemcilerin kendi ekran kartı varmış diye duydum sizce işlemci ve ekran kartı almak yerine sadece intel islemci almak mantikli mı fiyat sorunum yok ama yine de yapabileceğim en ucuz sistemi yapmaya çalışıyorum yardim eder mısınız Up up.
Top Bottom