Arama sonuçları: *

1. Quasi

Prime 95 testi ve sonuçları sizce nasıl?

Merhaba Arkadaşlar, 15 dk Prime 95 Small FFTs testi yaptım %100 kullanıldı. 85 derece seyretti.. Sizce bir sıkıntı var mıdır? İşlemci : i7 9750H Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
  2. Quasi

Prime95 testi sonrası sizce bir sıkıntı var mı?

Merhaba Arkadaşlar, 15 dk Prime 95 Small FFTs testi yaptım %100 kullanıldı. 85 derece seyretti.. Sizce bir sıkıntı var mıdır? İşlemci : i7 9750H Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
  3. Quasi

Sağlam ve Güvenilir İşlemci Testi!

Merhaba Arkadaşlar, İşlemcim yani kısacası kullandığım laptoptan bıktığımı diğer konularda söylemiştim FurMark testleri sonucu ekran kartında bir sıkıntı olmamasına rağmen FPS berbat durumda CS GO da bile en düşük görüntü ayarları ile bile 100-110FPS alıyorum oyunda çok garip cidden.. Şimdi de...
  4. Quasi

i7 9750h işlemcim darboğaz oluyor mu?

Merhaba Arkadaşlar, İşlemcim: i7 9750H Fortnite oyununda aşırı derecede ani drop yiyordum.. 70-80FPS den (15-30FPS ler) Ekranımın tazeleme hızına yaklaşamamam ayrı bir durum (120hz) Laptop şu an serviste ben mağdur durumdayım... En dip ayarlar ve 1600×900 görüntü ayarında oynamama rağmen harika...
  5. Quasi

i5 10400F vs AMD Ryzen 5 3600

Merhaba Arkadaşlar, Testlere baktığımızda eğer Intel kısmında ramleri tam anlamıyla kullanabilseydik ve OC yapabilseydik daha iyi sonuç verdiğini gözlemledim.. Ama yine de ikilemde birazcık da olsa kaldım sizce hangi işlemci? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :) Amacı : Oyun...
  6. Quasi

98 derece işlemci mi?¿

Merhaba Arkadaşlar, İşlemcim yeni rekorlara imza attı bilgisayarım servise gitmeden şimdi yazmak istedim. Sadece 1 oyun programında 98 dereceyi gördü.. İşlemci : i7 9750H (Hiçbir modifiye vb. yoktur) Yeni nesil bir işlemci ama değerler mangal yapacak şekilde :(
  7. Quasi

Ekonomik, Yayın ve Oyun odaklı işlemci önerisi?

Merhaba Arkadaşlar, Ekonomik, Oyun ve Yayın için işlemci düşünüyorum sizce ne olmalıdır? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)
  8. Quasi

Yayın ve Oyun için ekonomik işlemci önerisi?

Merhaba Arkadaşlar, Ben işlemci olarak i5 10400F düşündüm doğru bir karar mıdır? Fikir alışverişi yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  9. Quasi

Yayın, oyun, ders uygulamaları için düşük bütçeli bir işlemci önerisi?

Merhaba Arkadaşlar, Laptoptan çok çektiğimi başka konularda defalarca bahsettim hani işlemci ile çay demleyen var ya o benim :D Neyse konuya gelirsek sorum başlıktaki kriterlere uyan ve biraz olsun düşük bütçeli bir işlemci önerisi.. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)
  10. Quasi

AMD Ryzen 5 2600X nasıl bir işlemcidir?

Merhaba Arkadaşlar, Bu konuda merak ettiğim işlemci AMD Ryzen 5 2600X. Bu işlemci iyi midir yoksa yerine aynı fiyata daha iyi işlemciler var mıdır? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  11. Quasi

i3 10100 hangi ekran kartına kadar darboğaz yapmadan besleyebilir?

Merhaba Arkadaşlar, Sorum başlıkta i3 10100 işlemcinin besleyebileceği ekran kartlarını merak ediyorum :) Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  12. Quasi

i5 10400F vs AMD Ryzen 5 2600X

Merhaba Arkadaşlar, Sorum başlıkta hangisi daha iyi sizce? ("+" ları "-" leri nelerdir?) Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  13. Quasi

Yeni işlemci sıcaklık rekorumu kırdım!

Merhaba Arkadaşlar, Dün laptopumun markası olan teknik servisi aradım 95 üzerine çıkmadığı sürece sıkıntı yok dendi ancak ben 98-99 gördüm :oops: Yarın bilgisayar servise göndereceğim... Dertleşen ve fikir paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler! :)
  14. Quasi

Kendi İşlemci Sıcaklık Rekorumu Kırdım!

Merhaba arkadaşlar, İşlemcim boşta iken (sadece bir Google sekmesi açıkken) : 94 derece Normal yük altında 98-99 derece gördü:oops: Dertleşen ve fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler :) işlemcim : i7 9750H
  15. Quasi

Boşta iken işlemcim 90 derece gördü! (i7 9750h)

Ders ve oyun için aldığım bilgisyarımdan pek memnun değilm sebebini sorarsanız verdiğim paranın performansını alamıyorum.. Dersteyken işlemcim 93 derece gördü sadece 1 program açık olmasına rağmen Oyuna girdiğimde ise sadece 1 program açık olmasına rağmen 98 derece gördü! işlemcim : i7 9750H...
Top Bottom