Arama sonuçları: *

1. hakanoncul9

DFS bilgisayar güvenilir mi

hakkında çok kötü yorum gördüm amazonda 2760 TL'ye R5 5600 işlemci satıyor. 2. el gönderildiğine dair söylentiler var alışveriş yapan var mı
  2. hakanoncul9

İşlemci önerisi imzamdaki kasaya

Arkadaşlar bütçede pek problem yok fakat sistemle dengeli bir işlemci gerek bana. 7 aydır eğitimdeydim yeni çıktıysa bilmiyorum. Kasam imzamda. Ryzen 5 5600 alma gibi planım var fakat yeni daha iyi daha mantıklı bir şey çıktıysa önerebilirsiniz dediğim gibi sistemle dengeli olsun örneğin r9...
  3. hakanoncul9

İşlemcim ciddi darboğaz yapar mı?

R5 2600 işlemcim var. Rx 5600xt ekran kartım vardı satıp RX 6600xt aldım. Ciddi darboğaz sorunu yaşar mıyım ya da ne kadar yaşarım. Yeni bir kart olduğu için tahmin edemiyorum bilgisi olan var mı
  4. hakanoncul9

İşlemci Silikon Öğrenme

İşlemci silikonumu merak ediyorum belki oc yaparım duruma göre, nasıl öğrenebilirim 1)bunun rehberi var mı? 2)Hangi uygulamayla öğrenebilirim 3)ne kadar sürer?
  5. hakanoncul9

Anakart Değişimi Yaparken İşlemciyi Taşıma Konusunda Sorum Var

Arkadaşlar yeni anakart aldım.. Ryzen 5 2600 işlemcim var. İşlemciyi taşırken tekrar macun sürmeli miyim macun almam gerekecek onun için? 1 Yıl olmadı alalı hazır sistem olarak. Gerekmezse eğer soğutucuyla işlemciyi güvenli bi şekilde birbirinden ayırmadan diğer anakarta geçirmem mümkün müdür...
  6. hakanoncul9

Sistemime Ryzen 5 5600x almalı mıyım almamalı mıyım?

Kararımı para biriktirip r5 5600x almakta kıldım. Sizce " - ve + " neler olur almalı mıyım, psu yetersizlik yaşar mıyım? Fikirleriniz önemli benim için. Sistemim imzamda var. Daha iyi seçenek öneririm diyenleri de beklerim Edit: Psu 12v dan 456w veriyor
  7. hakanoncul9

İşlemci Önerisi rica ediyorum.

Sistemim imzamda var, 3500x gibi oyun odaklı bir işlemci istiyorum, 3600 nasıl render performansı iyi ve 3500x nasıl oyun performansında iyiyse, 3500x in bi tık üstü f/p işlemci istiyorum öneriniz var mı acaba? Bütçe sormanıza gerek yok çünkü 3500x in üstü olarak hangi işlemci var oyun odaklı...
  8. hakanoncul9

Snowman M200 montajı hakkında yardım

Alalı biraz oldu cürret edemedim. Sistemim imzamda. Anakartı çıkarmadan işlemi zorlanmadan yapabilir miyim sizce? Ekran kartım kasayı baya kaplıyo. Sırasıyla ne yapmam gerekiyo? Önce anakartı çıkarmam gerekir mi?
Top Bottom