Arama sonuçları: *

1. eminn_

leptop işlemci fanı sorunu

1 2 haftalığına ödünç aldığım bilgisayarın fanına bişi takılmış gibi aldığımdan beri böyle traktör gibi sesi var bişeye çarpa çarpa döndüğü belli pcyi salladığımda dura dura aynı ses devam ediyor kasanın içini açamadım tek 1 vida kaldı çıkmıyor böyle kullanmak sorun yaratır mı ne yapmam lazım
  2. eminn_

bilgisayarcı işlemci pinimi yamuttu

2 pc ciye gittim birisi sorunumu çözemedi takti sistemi verdi bana 2. pc ci çıkartırken fark etti işlemci pini yamuk dedi fotoğraf çektim adamlara söyledim pin yamuk takılmaz o çıkartırken yamultmuştur dedi ne yapacağım işlemci ryzen 5 3600 ilk gittiğim getir yüzde 50 şansın var ücretsiz 1...
  3. eminn_

ryzen 5 3600 ile mining yapılır mı

kar eder miyim yapmalı mıyım nasıl yapabilirim
  4. eminn_

ghz nasıl sıfırlanır ryzen 5 3600

voltaj ve ghz ayarını nasıl sıfırlarım 0 0 yazsam sorun olur mu önceden öyleydi slikon öğrenme testi yapıcam sıfırlamam lazımmış
  5. eminn_

ghz ve voltaj önerisi ryzen 5 3600 için

şuan 4200 ghz 1250 voltaj ve dereceler şöyle en ideali nedir ? 1622921472 @RevDeisDou 1622922145 boşta 69 gördü böyle ne olarak değişmem gerek
  6. eminn_

Ryzen 5 3600 Nasıl Undervolt Yapılır?

uv yapmam gerek nasıl yapacağım
  7. eminn_

İşlemcim Fazla Isınıyor Nasıl Düzeltirim?

bugün aldığım ryzen 5 3600 ve b450 s2h ana kartımla beraber snowman t6 ultra ile beraber kullanıyorum dereceler gördüğünüz gibi oyunda da aynı derceler fan mı yeteri kadar hızda dönmüyor sorun neyde olabilir termal macun sürüldü ve fanı çıkartsam macunu tekrar kontrol edecektim fanı çıkartamadım.
  8. eminn_

ryzen 5 3600 boşta 65 derece normal mi ?

daha bugün sıfır ana kart işlemci aldım dereceler böyle normal mi ? snowman t6 ultra ile kullanıyorum
  9. eminn_

2200 TL İşlemci ve Anakart Önerisi

amd olarak bu bütçe için en iyi işlemci ve ana kart nedir ? (sadece işlemci ve ana kart) link ike önerin lütfen
  10. eminn_

İşlemci ve Ekran Kartı'na nasıl UV yapılır ?

10400f hd6870 işlemci ve ekran kartım
  11. eminn_

hangisi işlemci ısıyı gösterir

sade cpu mu cpu bir altındaki mi
  12. eminn_

çözüm doğru mu sizce (ısınan işlemci)

ana kart sensörü bozuk olma ihtimali var m2 olduğu için 10 saniyede pc yi alabiliyorum fansız açsam dereceye baksam bozuk olup olmadığı net anlaşılır sizce yapmalı mıyım işlemci zarar görürmü 1 dakika için Windows da dereceyi kontrol edeceğim
  13. eminn_

10400f alev alev yanıyor

sadece Windows da 75 i görüyor termal macunu kendim değiştim olmadı bugün pc ciye değiştirdim geldim eve yine olmadı stok fanda ayaklar çok rahat güzel ve tam oturuyor onunda bir sorunu yok Windows kaynaklı olabilir dediler 4 5 aydır format atmadım şuan m2 ssd hızlı olduğu için eb fazla 3 5...
  14. eminn_

işlemcim çok ısınıyor format atabilir miyim

yüzde yüz kullanıldığı zaman 65 75 çok nadir 80 i görüp düşebiliyor format attığım zaman takip edemem sıcaklığı göremem sizce sorun olur mu format atmalı mıyım format atmsm gerekiyor Windows u 10 pro yapıcam yoksa 3 gün bekleyip termal macunu değiştirip mi format atmalıyım ?
  15. eminn_

oyunda 70 derece 10400f

termal macun yeniledim fotoğraf ı bıraktım açtığımda oyuna girmeden önce Windows da 35 ile 50 derece arasında anlık 61 e çıkıp saniyeler içinde düşebiliyor oyunda iken 65 ve 75 arası oyunun açılışında lobide ve oyunda hiç değişmiyor net 65 ve 75 arası normal mi macun kalitesizliğinden mi...
  16. eminn_

termal macun yeniledim ısınıyor

70 leri gördüğü için termal macun yeniledim (Windows da 70 derece gördü) yeni termal macun sürdüm ayakları oturttum fanıda ama hala böyle anlık 60 yada 1 saniyelik 70 görüp düşüyor sorun nedir ?
  17. eminn_

Çözüldü✓ termal macun yapıştı çıkmıyor

fana yapıştı fanı çektiğim zaman ayakları kaldırmama rağmen gelmiyor ne yapacağım çıkarma nedenim macunu kontrol edecektim taşırmış mıyım doğru mu yapmışım diye
  18. eminn_

neredeyse macun yok sorun olurmu

fanda 0 işlemcide az biraz var sorun olurmu silip yenilemek mi gerek
  19. eminn_

Yardım işlemci fanı oturmuyor

her yönden denedim 2 ayak zar zor oluyor 2 ayak olmuyor bu yüzden sanırım açıkken 60 70 80 dereceleri görüyorum boşta termal macunu azına kadar dolu işlemcide ve soğutucu da yapışkan şekilde ne yapacağım bu fanı nasıl oturtacağım (voltaj sorunu da olabilir mi ana kart pilini tak çıkar yapsam...
  20. eminn_

rampage chill 2011 alınır mı soğutucu

bu işlemci soğutucu 10400f için alınır mı 200 tl tanıdık pc cide var
Top Bottom