Arama sonuçları: *

1. Solotov

5600x ve voltaj düşürme

Arkadaşlar herkese merhaba 5600x kullanıcısıyım.Ani sıçramalar beni rahatsız ediyordu bende,AMD Ryzen masterden voltajı şu şekilde ayarladım problem olur mu sizce ? Performans gerektirmeyen şeyler yapıyorum ve serin kalmasını istiyorum voltaji biraz daha düşürsem bir sorun olur mu ?
  2. Solotov

5600x sıcaklık değerleri

Arkadaşlar bugün arkada steamde indirme olduğundan boşta yüksek dereceler gösteriyordu boşta iken 55 50 derece civarı. Neyse herşeyi kapattığım zaman 34-38 arasında geziyor.Ama mesela microsoft edge'den 1 sekme ile foruma girdiğim zaman direk zıplıyor 47 46 falan dolaşıyor. Csgo açıkken ise 65...
  3. Solotov

Stok fan ile 5600x kullanıcıları buraya

Arkadaşlar aranızda stok fanı ile 5600x kullanan varsa sıcaklık değerlerini benimle paylaşabilme şansı var mıdır ?
  4. Solotov

ryzen 5 5600x sıcaklık sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba benim yeni bir işlemcim var daha doğrusu yeni sistem işlemci modeli 5600x anakart b450 tomahawk max bilgisayarda internet üstünde 4-5 sekme açıkken işlemci sıçaklığı 49-60 arası sizce bu değerler normalmi ve stok soğutucusu ile kullanıyorum. birde termal macunda...
  5. Solotov

ryzen 5 5600x ve b450 tomahawk max bios uptade

Arkadaşlar herkese merhaba ben ryzen 5 5600x ve msi b450 tomahawk almayı düşünüyorum ama ben sistemi 0 dan dizeceğim. Yani ilk başta güncelleyip sonra kullanmam lazımsa bunu yapamam çünkü elimde başka bir bilgisayar yok. Ben bu işlemci ve anakartı taktığım an sorunsuz çalıştırabilir miyim?
  6. Solotov

i5-10600k vs i5-10600

Arkadaşlar bu iki işlemci arasında performans farkı var mı aralarındaki fark nelerdir ?
  7. Solotov

i5 10400F vs ryzen 5 3600

Arkadaşlar bu iki işlemci arasında kaldım.Şİmdi ben overclock falan yapmayacağım.Fiyat olarak ryzen 5 3600 daha pahallı ama i5 10400 f fps testlerinde hep daha yüksek fps veriyor ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.
Top Bottom