Arama sonuçları: *

1. Batu17

Yardım İşlemci fazla güç kullanımı diyor en üstteki ne işe yarar

Bu nedir ne işe yarar kapatırsam bi sorun oluşur mu
  2. Batu17

İşlemci driver'i ne işe yarar

soru başlıkta yazdığım gibidir ne gibi işe yarar elimde 1600 af var driver kurarsak ne gibi şeyler'e yarar
  3. Batu17

Kurumuş macunu temizleme

Soru başlıktakidir nasıl çıkarabilirim bunu ıslak mendil kullansam sorun olur mu işlemcim ryzen 5 1600 af İyi Günler 🙂
  4. Batu17

Pinler yamuldu

Arkadaşlar dün işlemciyi anakarttan sökmek istedim ve işlemci fana yapışmış çektim direk elime geldi sonra işlemciyi söktüm fakat 1 kaç pin yamulmuş 1 tanesi bayağı yamulmuş nasıl düzeltebilirim İyi Günler :)
  5. Batu17

İşlemcim fana yapışmış nasıl sökerim

Soru başlıktadır yardımcı olursanız sevinirim
  6. Batu17

Bu işlemci 1600 mü 1600 af mi

Beyler 1 ay önce falan Bu işlemciyi aldım işlemci 1600 mü yoksa af modeli mi Link "Bu" yazan yerde İyi Günler :)
  7. Batu17

Mikrofon önerisi

100 TL Bütçem var mikrofon önerileriniz nelerdir
  8. Batu17

Yardım Bu Çevirici ye mikrofon önerisi

https://m.trendyol.com/s-link/sl-u61-usb-ses-karti-2-0-cevirici-adaptor-p-2848674?boutiqueId=316717&merchantId=117934&gclid=CjwKCAjw2a32BRBXEiwAUcugiEMSyjHnAVMWXAwcSuAQv5fHpqEYhhydKjvdld4qcYbL7zWar12x2BoC9IQQAvD_BwE Ürün bu 2.0 mikrofon destekliyor mikrofon önerileriniz nelerdir iyi bayramlar
  9. Batu17

Mikrofon önerisi

Merhaba mikrofon önerileriniz nelerdir Bütçem 100 TL İYİ BAYRAMLAR
  10. Batu17

Kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba kulak içi kulaklık önerileriniz nelerdir oyun ve müzik dinleyeceğim Bütçem:100 TL İYİ BAYRAMLAR
  11. Batu17

Hangi kulaklık daha iyi

1.ürün: gamepower Medusa...
  12. Batu17

Hangi 7.1 kulaklık daha iyi

Bu ürünlerden hangisi daha iyi 1.Rampage Comfort 2.Gamepower Medusa 4.Gamepower Luna Bütçem 270 tl sizde bu fiyata kulaklık önerirsiniz sevinirim 🙂 İyi bayramlar 🙂
  13. Batu17

Hangi 7.1 kulaklık daha iyi

1.Rampage Comfort 2.Gamepower Medusa 3.Rampage Drop 4.Gamepower Luna Sıralama yaparsanız çok sevinirim ama direk yazabilirsiniz İyi bayramlar
  14. Batu17

Kulak içi kulaklık önerileriniz nelerdir?

Merhaba kulak içi kulaklık önerileriniz nelerdir? Bütçem 100 TL İyi bayramlar
  15. Batu17

Hangi kulaklık daha iyi

1. Rampage Comfort 2. Gamepower Medusa mı
  16. Batu17

hangi kulaklık daha iyi

Bu kulaklıklardan hangisi daha iyi sıralama yaparsanız çok iyi olur yapmak istemeyen direk yazabilir şimdiden teşekkürler iyi bayramlar 1. kulaklık...
  17. Batu17

Yardım sanal 7.1 ve gerçek 7.1 arasında ne gibi farklar var

merhaba başlıktaki gibi arasında ne gibi farklar var ve 2si için kulaklık önerirseniz çok sevinirim şimdiden iyi bayramlar
  18. Batu17

7.1 kulaklık önerileriniz

Merhaba 7.1 kulaklık almayı düşünüyorum bitçem 270 tl rampage markalar güzelse onlarında atabilirsiniz
  19. Batu17

Kulak içi kulaklık önerileriniz

Merhaba 100tl bütçe var güzel kulak içi kulaklıklar önerirsiniz sevinirim hem telefonda hem bilgisayarda kullanacağım
  20. Batu17

7.1 kulaklık önerisi

merhaba 7.1 bir kulaklık önerileriniz nelerdir link atabilirmisiniz? Bütçem:280 tl
Geri