Arama sonuçları: *

1. B

anakartda bulunan mosfetlerin fazla olmasının neye yararı var?

Merhaba arkadaşlar.Anakarta işlemci yuvasının solunda ve üstünde bulunan mosfetler fazla olursa neye yararı olur.Mesela bir anakartta 14+2 diğerinde 8+2.
  2. B

Aliexpressten 4750g alınır mı?

merhaba arkadaşlar aliexpresste 3000 tl bandında 4750g işlemci alınır mı??İrelide bir sorun çıkarml?
  3. B

11. nesil intel işlemciler ne zaman satışa çıkıcak?

Merhaba arkadaşlar.11 nesil rocket lake işlemciler ve İntel ekran kartları ne zaman satışa çıkıcak?Net bilgi verirseniz sevinirim
  4. B

10400 işlemcili pc toplanılır mı?

Merhaba arkadaşlar.Pc almak istiyorum.Sistem tavsiyesi istemiyorum sadece olarak 10400 işlemci + 16gb çift kanal ram ekran kartsız beni idare eder mi??Lol valorant cs go oynuyorum.Ve esas yazılımla uğraşıcam(phyton,c+,android ve ios uygulama geliştirme,networkla ilgili yazılmlar)
  5. B

İntel 11 nesil fiyat tahminleri

Güzel bu fiyatlara kesinlikle alınır.
  6. B

Alder lake beklemeğe değermi?

Merhaba arkadaşlar.Bildiğimiz gibi bu yıl intel iki yeni nesil getiriyor.Bende bekleyip güzel bi sistem toplamak istiyorum.Sizce Alder lake çokmu pahalı olur?Ve alder lake tahmini satış ne zaman olur
  7. B

Nesil takıntısını nasıl gidere bilirim?

Merhaba arkadaşlar.Başlıktada dediğim gibi bende nesil takıntısı var.Mesela 10 nesil i5 li pc topladım.Gelecekte 11 nesil çıkacağı için bu pc yi satıp 11 nesil için bekledim.Bide yeni haber çıktı haziranda intel 12 nesil alder lake tanıtıyor.Ve yine error veriyorum.Şimdide diyorum birazda...
  8. B

11 nesil intel beklemeye değermi?

Merhaba arkadaşlar.İ5 işlemcili ekran kartsız(şimdilik)pc toplamak istiyorum.İntel 11 nesilde dahili Xe ekran çipinin baya iyi olacağı açıklandı.Sizce bunu beklemelimiyim yoksa 10 nesil alıp geçeyimmi?11 nesil fiyatı 10 nesilden fazla olurmu?
  9. B

10700 ve 10900 işlemci hakkında soru

Merhaba arkadaşlar.Düz 10700 veya 10900 işlemcilerin 1-2 yıl içerisinde fiyat düşme ihtimali varmı.Ve ben bu işlemcileri b460 anakartda sorunsuz kullana bilirmiyim?
Top Bottom