Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Ryzen 7 7840HS vs Ryzen 9 7940HS

Arkadaşlar arada ki fiyat farkına göre Ryzen 9 tercih etmek mantıklı mıdır? İkisininde oyun performans güçlerinde ciddi performans farkı var mıdır?
  2. Dusmax

Ryzen 7 7840hs mi Ryzen 9 7940hs mi?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 4070 ile hangi işlemci mantıklı?
  3. Dusmax

Yardım Ryzen Master açılmıyor

Arkadaşlar Ryzen Master açılmıyor yüklü değil diyiyor internetten indirip kur diyiyince uninstal çıkıyor basıyorum uninstala fakat değişen bir şey olmuyor.
  4. Dusmax

Yardım İşlemci OC sonrası açılış ekranında donma

Arkadaşlar bios ayarlarım sıfırlanmış ve eski oc değerlerimi girdim.Ryzen 3 1200 3.8 GHZ 1.1875 voltaj ama gigabyte ekranında dondu kaldı açılışta.Voltajı 1.2 yaptım gene aynı şekil dondu kaldı.Auto'ya alınca pc açılıyo sorunsuz.Sorun neyden kaynaklı?
  5. Dusmax

Yardım Desteklenmeyen işlemciye windows 11 kurmak zararlı mı

Arkadaşlar windows 11'e geçmek istiyorum.Önceden geçmiştim droplar oluyordu oyunlarda ve bu yüzden ben de belli bir süre kullanıp windows 10'a geçtim.Şuan aynı sorun olur mu? Ve mavi ekran oluyordu hep windows 11'de iken.Ve windows 11'e geçersem OC değerlerim silinir mi?
  6. Dusmax

APU işlemciye geçmek istiyorum

Arkadaşlar ben de şuan rx 570 ryzen 3 1200 var.RX 570'i satıp sattığım fiyattan biraz işlemciye katıp kendi işlemcimi de satmak istiyorum.YKS odaklanmam gerektiğinden bilgisayarda oyun nadir oynarım diye düşünüyorum 1500 civarına önerebileceğiniz APU işlemci var mı? Valorant oynarım arada gta falan.
  7. Dusmax

Yardım Ryzen 3 1200 OC nasıl yapabilirim

Arkadaşlar bios ayarlarım sıfırlandı o yüzden OC gitti.Önceden 3.8 GHZ'de kullanıyordum voltajda sanırım 1.25'ti ama emin değilim, diğer şeyler de otomatikteydi.Tekrardan OC yapıcam ama voltaj ne kadar olmalı bilmiyorum.
  8. Dusmax

Ryzen 3 1200 ve RX 570 ile Valorant yayını yapılır mı?

Arkadaşlar genellikle Valorant oynuyorum.Biliyorum işlemci yayın için düşük gelebilir öyle güçlü oyunların yayınını yapmayacağım zaten.Fall Guys, Valorant gibi oyunların yayınını yapabilir miyim?
  9. Dusmax

900 TL'ye Ryzen 3 3100 var mı

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi
  10. Dusmax

İşlemci fan hızına nasıl bakabilirim

Başlıktaki gibi arkadaşlar
  11. Dusmax

Yardım Darboğazdan kurtulmak için oc nasıl yapıcam ryzen 3 1200 rx 570

Arkadaşlar 3.'ye açıyorum hiç yardım gelmedi darboğaz oluyor stok fan ile darboğazdan kurtulmak için 3.7 ghz'ye yükselticem.Anakart gigabyte b40m s2h v2 1607426615 @RevDeisDou
  12. Dusmax

Ryzen 3 1200 OC nasıl yapıcam?

Arkadaşlar oyunlarda darboğaz olmaması için oc yapmak istiyorum stok fan ile yükte 55-60 derece olsun en fazla boost hızı 3.4 yazıyor ama 3.9'a kadar yapmayı önerdiler tek tek deneye deneye
Top Bottom