Arama sonuçları: *

1. Reaper

CS:GO Oynarken Core Temp. Uygulamasında Maks 72 Derece Gözüküyör.

Başlıkta yazdığı gibi. Ama kendim 2. monitörden sıcaklıkları takip ettiğimde 52-62 arası geziyor gibiydi. i7 9700K işlemcim var ve 240 mm sıvı soğutma var. Geçen sene bu vakitlerde termal macun değiştirmiştim. Yenilemekte fayda var mıdır?
  2. Reaper

İşlemci Sıcaklığı Çok Yüksek

Selamlar arkadaşlar, bilgisayarımı toplayalı yaklaşık 1 sene oluyor ve daha hiç termal macununu değiştirmedim. Siparişini verdim ancak bir haftadır bekliyorum. Neyse konu ise sıcaklık değerleri. Bana imkansızmış gibi geliyor ama bilmiyorum. Soğutucum 240mm sıvı soğutucu ve fanı hızlı da olsa...
  3. Reaper

Termal Macun Onerisi

Arkadaslar termal macunumu degistiricem. Termal macun onerebilir misiniz? Bir de macunu alinca hangi sikma teknigini uygulamalayim? 5 nokta uygulamasini begendim gibi. Baska oneriniz var mi?
  4. Reaper

Macun Yenileme Zamanı Geldi Mi?

Selamlar arkadaşlar. 1 Ekim 2019 tarihinde bilgisayarımı almıştım. Vatan'dan aldığım için kendileri topladı ve sıvı soğutucu takılmadan macunu sürüldü sanıyorum. Sizce bu kadar zaman geçmişken yenilemem gerekir mi? Ne kadarlık periyotlarda termal macun değişimi öneriyorsunuz?
  5. Reaper

Twitch yayınlarına gireceğim işlemci değiştirmeli miyim

Şu an halihazırda i7 9700k sahibiyim ve twitch yayınlarına girmek istiyorum, ayrıca render işleri de az da olsa yapıyorum. Acaba işlemcimi değiştirip AMD işlemci almalı mıyım? Amd işlemcisinde de fiyat yaklaşık olarak i7 9700k ile aynı fiyatta olacak.
Top Bottom