undervolt yapmaya çalışırken bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünüp sıfırladım bilgisayar bana geldiğinden beri bir şey yapmadım işlemciye paşa paşa 4050mhz ye kadar çıkıyordu stres testinde şimdi maksimum 3900 eski haline nasıl döndürürüm
rainbowda online oynarken işlemci kullanımı yüzde 88 oluyor ve ekran kartı kullanımı yüzde 90 a düşüyor arada bir bu darboğazmıdır? eğer öyleyse zararı varmıdır?gelcekte 1 sene içinde falan 1660s takabilirmiyim?
sistem yapılandırmasından laptopuma hız kazandırmak için kullanılan çekirdek sayısını arttırmak istedim fakat işlemcim 8 çekirdek iken ben maks 4 yapabiliyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi format falan ile düzelicek bir şey ise format da atabilrim
ikinci el bir bilgisayar toplayacağım ve amacım lol oynamak olursa cs de oynamak istiyorum çok pahalı olmayan bir model önerebilir misiniz?
not: oc bilmiyorum
not: yardımcı olmak isterseniz sistem olarak ta önerebilir misiniz?
e6600 veya e6700 işlemci almak istiyorum fakat ne kadar baksamda bulamdım halen araştırıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz türkiye geneli satıcı arıyorum
merhaba arkadaşlar şuanda elimde eskiden kalma bir bilgisayar var ve işlemci almak istiyorum ama çok bilgim yok
uygun işlemci listesi : https://www.asus.com/tr/supportonly/p5vd2-vm/HelpDesk_CPU/
yardımcı olursanız sevinirim