Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Yardım bios resetledim işlemcim kötüleşti?

undervolt yapmaya çalışırken bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünüp sıfırladım bilgisayar bana geldiğinden beri bir şey yapmadım işlemciye paşa paşa 4050mhz ye kadar çıkıyordu stres testinde şimdi maksimum 3900 eski haline nasıl döndürürüm
  2. Krosakı Ichıgo

Yardım Uv için VDDCR CPU Voltage ı 1.3000 yaptım sıkıntı yaşarmıyım?

bunu yaptım fakat custom cpu ratioyu yapamadım sıkıntı yaşarmıyım?
  3. Krosakı Ichıgo

silikon testi ne kadar sürer ve kaç ''step'' ten oluşur?

40 dk oldu hala sonuç yok
  4. Krosakı Ichıgo

Silikon testi ryzen master yüzüne çabuk bitti sonuç kesinmidir?

ryzen master tam kurulmamış 2 dk da bitti bronze gösterdi şimdi tam kurdum tekrar yapıyorum bir değişiklik olurmu? ve uv nedir bilen varsa yazabilirmi
  5. Krosakı Ichıgo

işlemci sabit 1.19 ghz kaldı nasıl düzeltirim? ve silikon testi nasıl yapılır?

ablamın laptopu i5 1035g1 işlemcisi ile sabit 1.19 ghz ilk geldiğinde böyle bir şey yotku ve 2. olarak bilgisayarıma nasıl silikon testi yaparım?
  6. Krosakı Ichıgo

Darboğaz Yaşıyormuyum? Yaşıyorsam zararı var mıdır?

rainbowda online oynarken işlemci kullanımı yüzde 88 oluyor ve ekran kartı kullanımı yüzde 90 a düşüyor arada bir bu darboğazmıdır? eğer öyleyse zararı varmıdır?gelcekte 1 sene içinde falan 1660s takabilirmiyim?
  7. Krosakı Ichıgo

Yardım İşlemci çekirdek sayım 8 ama maks 4 kullandırıyor?

sistem yapılandırmasından laptopuma hız kazandırmak için kullanılan çekirdek sayısını arttırmak istedim fakat işlemcim 8 çekirdek iken ben maks 4 yapabiliyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi format falan ile düzelicek bir şey ise format da atabilrim
  8. Krosakı Ichıgo

Yardım intel q8300 nasıldır

lol cs kaldırırmı gt 730 veya 750 ti beslermi?
  9. Krosakı Ichıgo

e6700 işlemci lol kaldırır mı? max hangi ekran kartını besler?

birde cs kaldırırmı?
  10. Krosakı Ichıgo

Öneri lol için amd phenom mu athlon mu?

ikinci el bir bilgisayar toplayacağım ve amacım lol oynamak olursa cs de oynamak istiyorum çok pahalı olmayan bir model önerebilir misiniz? not: oc bilmiyorum not: yardımcı olmak isterseniz sistem olarak ta önerebilir misiniz?
  11. Krosakı Ichıgo

B450 ANAKARTA İNTEL İŞLEMCİ TAKIP KULLANAN ARKADAŞTAN BİLGİ ALDIM DOĞRUMU?

KAFAM GİTTİ BENİ AYDINLATIN LÜTFEN
  12. Krosakı Ichıgo

Yardım İşlemci bulmama yardım edebilirmisiniz

e6600 veya e6700 işlemci almak istiyorum fakat ne kadar baksamda bulamdım halen araştırıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz türkiye geneli satıcı arıyorum
  13. Krosakı Ichıgo

Anakartıma hangi işlemciyi almalıyım? (anakart eski)

merhaba arkadaşlar şuanda elimde eskiden kalma bir bilgisayar var ve işlemci almak istiyorum ama çok bilgim yok uygun işlemci listesi : https://www.asus.com/tr/supportonly/p5vd2-vm/HelpDesk_CPU/ yardımcı olursanız sevinirim
Geri