Arama sonuçları: *

1. nazmy6

İşlemcinin aniden performans kesmesi

Merhaba, Ryzen 7 5800x3d işlemcim var, sıvı soğutucum kasam vs tüm bileşenlerim imzamda yazıyor. OCCT de sıcaklık testi yaparken işlemcim aniden güç kesiyordu, önceden 90 derecelere çıkıyor diye kesiyor sanıyordum o yüzden PBO ayarlamaları yaptım, şuan güncel Negative -30 All Cores ve PPT 122...
  2. nazmy6

İşlemci ve GPU OCCT değerleri aşırı dengesiz

Bilgisayarımda sürekli bir drop var. Oyunlarda, operada gezerken vs. vs. OCCT den değerlere baktığımda işlemcinin ve ekran kartının değerleri sıra dağları gibi gözüküyor sebebi ne olabilir? Sistemim imzamda yazıyor PSU: Sharkoon 650W
  3. nazmy6

Ryzen 5 5600x Isınma Sorunu

Selamlar, İşlemcim muazzam ısınıyor Valorantta inanılmaz FPS Drop yiyorum. Macunumu değiştiğimde ilk başlarda iyiydi ama şuan tekrardan 81-82 derecelerde geziyor. Stok soğutucu kullanıyorum. Sağlam güçlü Fiyat/Performans bir kule tipi soğutucu öneriniz var mı?
  4. nazmy6

Çözüldü✓ R5 5600X Sıcaklık Değerleri

Merhaba. Ağırlıklı Valorant oynayan birisiyim ve işlemci sıcaklığım 75-76 derecelerde seyrediyor ara sıra 78-79 derecelere çıkıyor. Termal macunum Cooler Master. Macunu süreli 1 ay olmadı acaba yanlış mı sürdüm yada bu sıcaklık değerleri normal mi? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  5. nazmy6

Çözüldü✓ OC Genie 4 sonrası sıcaklık derecesi

Merhaba, OC Genie 4'ü açtığımda 3.60'dan 4.20'ye GHz artışım oldu. Ama bu işlem işlemcime zarar verebilir mi? Sıcaklık değerleri sıkıntı çıkartır mı? bu gibi konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Afterburner ile aldıgım sıcaklık dereceleri Valorantdayken sabit 65 lerde...
Geri