Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Ryzen 7600 sıvı soğutucu ile çok ısınıyor

RAM: 32GB CL40 5600 MHZ Anakart ASUS PRİME B650M-A WİFİ II Herkese iyi sosyaller. Yeni bir sistem aldım sistemde Ryzen 5 7600 ve MSI MAG CoreLiquid P240 model sıvı soğutucu kullanıyorum. İşlemci boşta 66 derecelerde çalışıyor. BIOS ayarlarından Core performans Boost ayarını kapatınca bir nebze...
  2. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 Stok Soğutucu İle İdare eder mi?

Herkese selamlar. Yeni bir sistem alacağım ancak işlemci hakkında bir tedirginliğim var. Sistemde Ryzen 5 7600 Model işlemci kullanacağım. Kutusunun içinden stok soğutucu geliyor ancak genel olarak herkes sıvı soğutucu ile kullanılmasını söylemiş. Şu anlık sıvı soğutucuya param çıkışmıyor. 1-2...
  3. A

Çözüldü✓ İşlemciye voltaj az geliyo

Herkese iyi sosyaller öncelikle. Ryzen 5 2600X işlemcim var. BIOS üzerinden hiçbir ayar yapmış olmamama rağmen işlemciye voltaj az geliyor ve belli bir değeri aşmıyor. Bundan dolayı işlemci frekansı hep sabit bir değerde kalıyor. Prime95 ile işkence testi yaptım. Bu halde bile işlemci 90...
  4. A

Çözüldü✓ Ryzen5 2600X Undervolt İşlemi

Herkese merhaba. Bugün işlemcimin boşta 60 derecelere çıkmasından dolayı biraz korkup undervolt işlemi yaptım. İşlemci voltajını BIOS üzerinden 1.32 sabitleyip GHz ayarına hiç dokunmadım. Ayrıca yine BIOS üzerinden PBO ayarını kapattım. Ancak bu ayarlardan sonra işlemcim 4 GHz'leri hiç görmedi...
  5. A

Çözüldü✓ MSİ X470 GAMİNG PLUS İşlemci Desteği

Herkese merhaba. Şu anki sistemimde x470 Gaming Plus Model anakart var. İşlemci yükseltmesi yapmak istiyorum ve almak istediğim model Ryzen 7 5700x. Anakart sitesindeki uyumlu modeller arasında bu işlemci var ancak biraz şüpheliyim. Sizlere de sormak istedim. Eğer bu işlemciyi alırsam...
Top Bottom