Arama sonuçları: *

1. Huseyinatik

Bu Apple Watch Orijinal midir?

Arkadaşlar 600 Tl ye bu saati buldum uygun geldi bana arkadaş orijinal diyor ama emin olamadım. Sizce orijinal midir? Orijinal olduğu tam nasıl belli olur bilenler yardım ederse sevinirim. Video; 1678137500 Konuyu yanlış yere açtım kusura bakmayın.
  2. Huseyinatik

Yardım AMD İşlemcilerin Saçma Fiyatları

Arkadaşlar merhaba. AMD işlemcilerin son fiyatlarına göz atarken fiyatlar beni çok şaşırttı. Lakin Ryzen5 3600 işlemci bildiğim kadarıyla Ryzen5 3500x işlemiciden daha güncel ve daha güçlü. Ryzen5 3600 6 core 12 thread iken Ryzen5 3500x 6 core 6 thread. Buna rağmen 3500x daha pahalı. Sizce bu...
  3. Huseyinatik

Yardım Ryzen işlemcilerde seçilmesi gereken güç planı

Ryzen 5 3500x işlemcisini kullanmaktayım. Performans ve ısı göz önünde bulundurularak işlemciden maximum seviyeyi hangi güç planından alabilirim? Teşekkür ederim.
  4. Huseyinatik

İşlemcim Prime 95testinde 30 saniyede 80 dereceye çıktı

Arkadaşlar ryzen 5 3500x işlemcim var bir prime 95 testi yapmak istedim fakat daha 30. saniyede 80 e fırladı ben de hemen kapattım. Bu kadar hızlı yükselmesi normal mi yoksa bu herkeste mi böyle? Yoksa benim işlemcide mi bir sıkıntı var? Lütfen bilenler cevap versin. Hele işlemcisi 3500x olan...
  5. Huseyinatik

Ryzen 3500x Aıda64 test sonuçları

Arkadaşlar aıda64 de 7 dakika test sonucunda işlemcim 55 dereceyi gördü sizce sonuçlar nasıl?
  6. Huseyinatik

Ryzen 5 3500x apu mudur?

Arkadaşlar işlemcim ryzen5 3500 x bu işlemciyle ekran karti olmadan bilgisayari kullanabilirmiyim?
Geri