Arama sonuçları: *

1. Furyy

İşlemcim ekran kartıma darboğaz yapıyor?

arkadaşlar sistem imzada darboğaz yapmaması gerekirken yapıyor ve fps drop oluyor oyundada takılma ve kasma oluyor işlemcim arızalımıdır?
  2. Furyy

Sistemimi apu bir sistem yapmalımıyım?

Arkadaşlar şuanda ryzen 1200 af ve rx560 var bunları satıp ryzen 53400g ye geçip bide rami 16 yapsam mantıklı olurmu
  3. Furyy

XMP açınça işlemci sıcaklığı çok artıyor

arkadaşlar biliyorum xmp açınca işlemci sıcaklığının 5-6 derecelik rakamlara yükselmesi normal ancak benim valorantta 53 ü geçmeyen işlemcim xmp açınca her 1.5dakikada bir ve 10dk sadece 10 dk oynadım 73 dereceyi gördü bunda bi anormallik yokmu?
  4. Furyy

İşlemci voltaj değerlerim iyi midir??

arkadaşlar undervolt yapacağım ve işlemci voltajlarını buraya atıyorum
  5. Furyy

İşlemcim temel frekansının üstüne çıkıyor?

arkadaşlar işlemcim temel hızının üstüne çıkıyor ve aşırı ısınıyor anlık takılmalar oluyor bunun sebebi nedir?
  6. Furyy

İşlemcim aşırı ısınıyor?

Arkadaşlar lütfen ama lütfen yardımcı olun ryzen 3 1200 af kullanıyorum ve %100 de 94 derece? ve anlık takılmalar meydana geliyor?
  7. Furyy

İşlemci voltaj değeri kaç olmalı?

Merhaba arkadaşlar AMD RYZEN 3 1200 işlemcisine kaç voltaj vermem lazım?
  8. Furyy

İşlemcim çok ısınıyor ve oyunlarda takılma yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar işlemcim çok ısınıyor ve asıl frekans hızı 3.1ghz olmasına rağmen turbo frekansında 3.4ghzde çalışıyor sürekli ve oyunlarda anlık takılma yaşıyorum.Sistemim:AMD RYZEN 31200 AF 3.1GHZ SAPPHİRE RADEON RX560 4GB 8GB 3200 MHZ RAM 480 GB SSD
  9. Furyy

işlemcim sadece 563 e kadar kullanılabiliyor

Merhaba arkadaşlar.İşlemcim çok az çalışıyordu ve çok ısınıyordu.Bilgisayarcı geldi dediki çekirdeklerin sadece %63 e kadar çıkabiliyor dedi.Bu sıcaklıkta böyle olduğu için normal dedi.İşlemci tam performansında çalışamadığı için oyunlarda takılmalar oluyor ne yapmalıyım?
Top Bottom