Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

AMD Athlon X4 950 alınır mı?

2. bir sistem toplamayı düşünüyorum elimde hazırda asrock b350m ve 16gb patriot viper ram var. 150 tl ye athlon x4 950 buldum alınır mı?
  2. SeastoreKing

650 tl ye Ryzen 5 1600 alınır mı?

2. el buldum 12nm 5 ay garantisi bulunuyor. şuan athlon 200ge kullanıyorum. aslında işlemciye ihtiyacım yok ama fiyatı uygun gibi geldi fiyatı iyiyse almayı düşünüyorum.
  3. SeastoreKing

Uygun Fiyatlı 2. El Ürünler

Bugün çok iyi fiyata 3 tane ürün buldum. adamların güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama fiyatlar çok iyi. Sapphire RX 460 2GB 650 TL Balıkesir https://www.letgo.com/tr-tr/i/sapphire-rx-460-2-gb-cift-fan-modeli_1ef44e82-24bc-49a4-b5e3-8b4f967d9301 AMD Ryzen 3 3100 600 TL Mersin...
  4. SeastoreKing

Athlon 200GE yi ne kadar O.C yapabilirim.

sorum bu şuan 3.6 GHz de kullanıyorum daha ne kadar arttırabilirim? daha hiç voltaj arttırmadım. kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  5. SeastoreKing

corsair rami satıp noe forza almak

Elimde Corsair Vengeance 3200 MHz ram var bunu 350 ye satıp aynı parayla sıfır Neo Forza 3600 MHz ram alsam daha mı mantıklı olur?
  6. SeastoreKing

İşlemci Silikon Kalitesi Nereden Öğrenilir?

Bunu öğrenmek için hangi programı kullanmam lazım?
  7. SeastoreKing

AMD Athlon 200GE Sınırları Aşıyor

Merhabalar bugün amd athlon 200ge hakkında konuşacağım. İşlemcinin çarpan kilidi kapalı olmasına rağmen oc olabiliyor ama bu beni şaşırtmadı asıl beni şaşırtan kısmı b450m ile oc olabiliyor olması. Bunun hakkında internette bir şey bulamamıştım. Önceki konularıma bakarsaız 3200 mhz ram ile...
  8. SeastoreKing

Athlon 200GE Alınır Mı?

350 tl ye buldum 2. elden. Tertemiz fiyatı uygun mudur?
  9. SeastoreKing

2. El Athlon 200GE Piyasası Nedir?

Evet piyasası kaç bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım. İleride sistem yükselticem. bu sistemi idareten topluyorum başka işlemci önermeyin. uyguna bulursanız r3 2200g de olabilir. Onun haricinde ben 350 tl ye buldum kutusu falan herşeyi var tertemiz. Fiyatı iyi midir? yoksa daha ucuza bulunabilir mi?
  10. SeastoreKing

Amd Athlon X4 950 ile B450m S2H Uyumlu mudur?

Evet sorum başlıktaki gibi. yok şu işlemciyi alsaydın bunu alsaydın gibi şeyler hiç demeyin. idareten alıyorum. bu işlemciyi zaten. pazarlıkla 250 tl ye indirttim kutulu falan herşeyi var. Ayrıca fiyatı da iyi midir? söylerseniz sevinirim. Uyumlu değilse başka işlemci bakıcam.
Top Bottom