Arama sonuçları: *

1. Akif Erdem

İşlemci ısı değerleri nasıl (r5 5600x)

Merhaba arkadaşlar yeni soğutucumu taktım assasin king 120, aida64te 21 dakika çalıştırdım 75.5 gördü maksimum. Sizce nasıl? Kasam vento vg04f
  2. Akif Erdem

2. El bu işlemci alınır mı?

Merhabalar, 3200e şehrimde r5 5600x var fiyatına göre nasıl olur acaba 3600den geçeceğim. Ekran kartım rx6600
  3. Akif Erdem

Yardım İşlemcim ne kadara gider komple sistem mi değişsem

Merhabalar arkadaşlar işlemcim (Ryzen 5 3600) ikinci elde ne kadara gider 5600e geçmeyi düşünüyorum çok mantıklı mı satıp üste para koyup değiştirmek komple sistemi satıp mı değişsem diyorum sistem GPU : AsRock Challenger D RX 6600 CPU : R5 3600 ANAKART : MSİ B450M-A Pro Max SSD : Kingston 240...
  4. Akif Erdem

İşlemcim ikinci elde kaça gider

Aslında bunu da apudan geçip yeni aldım ama bu da yetmiyor gibi 5600e geçmeyi düşünüyorum kaça gider ikinci elde r5 3600
  5. Akif Erdem

R5 4650G- R5 3600 Takas.

Merhabalar mevcutta r5 4650g kullanıyorum işlemci performansı çöp yetersiz 3600 ile takas etsem ne kadar performans artar 3600 performansı nasıldır yeterli gelir mi?
  6. Akif Erdem

R5 Pro 4650g'den r5 3500x'e geçilir mi?

Merhabalar r5 pro 4650g valorantta inanılmaz inanılmaz düşük fps veriyor anlamadım neden böyle, 3500x e geçmek çok farkeder mi biraz daha bütçe katıp 5600'e geçilmeli mi?
  7. Akif Erdem

İşlemci ne kadara gider (r5 pro 4650g)

İşlemcimi değişmeyi düşünüyorum alalı 1.5 yıl oldu apu olarak aldım bundan tam 9 10 ay öncede ekran kartı taktım rx 6600 birlikte iyi çalıştığını düşünmüyorum işlemcim ne kadara satılır kutusu ve plastiği yok hazır sistem olarak aldım inventustan stok soğutucusu var çok zorlanmadı soğukluk...
  8. Akif Erdem

İşlemcim Kaça Gider??

işlemcimi satıp yükseltmek istiyorum, işlemcim kaça gider? 1 yıldır kullanıyorum 55 dereceyi geçmedi kutusu yok faturası hazır sistem aldığım için toplu olarak var yani fatura yok ssayılır galiba sadece stok fanı ve işlemcinin kendisi yok ne kadara gider sizce? işlemci R5 Pro 4650g
  9. Akif Erdem

İşlemcimi nasıl satabilirim?

Merhaba arkadaşlar işlemcimi ilana koydum ancak işlemcimin sadece kendisi ve fanı var inventus yollamamıştı kutusunu ne kutusu var ne küçük plastiği, sistemi hazır almıştım amd işlemci kullanıyorum neye koyup satabilirim adama olduğu gibi versem pinler vs yamulur yüksek ihtimal. yardım lütfen...
  10. Akif Erdem

Ryzen 5 4650g'den r5 5500e geçilir mi

Soru başlıkta arkadaşlar işlemcim cidden valorantta falan çok düşük fps veriyor ekran kartıma nazaran kötü (ekran kartım rx 6600) işlemcimin garantisi var ancak hazır sistemle birlikte aldım. Garanti durumu ne olur? Ayrıca kutusuz inventus kutu yollamadı sadece fan+işlemci olarak elimde bu...
  11. Akif Erdem

Raedon Boost açılmalı mı?

Merhabalar 4650g işlemcim var radeon boost açılır mı görüntüde çok bozulma olur mu?
Geri