Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ R5 5600 Test sonuçları nasıl

Ben şunu sormak istiyorum eski işlemcimi sökerken zorlandım biraz bu normal bunu sormayacağım. Stok soğutucuyla beraber anakart yükseltme vidalarıda çıkmışmıdır çünkü anakartın arkasında chipset koruma braketi kendisi durmuyor çıkıyor bu normalmi? Stok soğutuculu R5 5600 AİDA64 sonuçlarıda burda.
  2. S

Çözüldü✓ İdarelik diş macunu sürsem bir şey olurmu

İşlemci değiştim üstünde termal macun yok yenisini sipariş versem salı çarsamba anca gelir o zamana kadar diş macunu sürsem işlemciye bir şey olurmu. İşlemci 5600 stok soğutucu bu arada.
  3. S

İşlemci sürücüsü 2009da kaldı

anakart chipsetini güncellemeye çalışıyorum. Programı indirip kuruyorum bitti kuruldu diyor ama hala sürücü 2009 gözüküyor
  4. S

Çözüldü✓ Rx 580 işlemci önerisi

Rx 580 nitro 8gb aldim r3 3100-r5 3600-r5 5500 arasında kaldım 3100e sanki biraz darboğaz yapıyor izlediğim videolara bakılırsa. 2.el alicam işlemcileri. Bunların arasından veya daha iyi olabilecek işlemci önerisi bekliyorum.
  5. S

AMD ryzen 3 4300ge neden kutulu satılmıyor ?

r3 4300ge işlemciye nerde baksam kutusuz satılıyor sebebi nedir
  6. S

Yardım işlemci sıcaklığını düşürmenin alternatif yolları varmı ?

battlefield bad company 2 oynarken işlecmi 81 dereceleri görüyor ekran kartı ise en fazla 65 derecelere çıkıyor işlemci 1366/768p düşük de %70 kullanımlarda 80/85 derece civarı geziyor ekran kartı aynı sıcaklıklarda bunu düşürmenin yolu varmı yani yükü ekran kartına verip işlemci den yükü...
  7. S

ets 2 kurarken işlemci %100 kullanıyor sebebi nedir

ets 2 yi kurarken %100 işlemci kullanıyor 40 dakikada kuracak tahminen 40 dakika %100 yük altında laptopta sıcaklık nası olur ve işlemci zarar görürmü ?
  8. S

işlemcilerde nanometre vs ne işe yarar

işlemcilerde nanometre,ghz,çekirdek,thread fln ne işe yarıyor
  9. S

hangi işlemci alınmaz

benim pek bilgim yok söyleyebilecek olan varsa intel kısmında oyun için kaçıncı nesil işlemci alınmalı ve amd den daha verimli olurmu amd de hangi işlemci alınmalı 1.000 tl civarı hangi işlemciler alınmalı hangi marka daha iyi oyun performansı verir. ve hangi işlemciler alınmamalı bunları...
  10. S

bana birazcık teknik bilgi verirmisiniz

ben abdullah abiyi tanımadan önce pek bilgim yoktu pc hakkında şuan saolsun baya bilgilendirdi. şimdi benim sorum bu işlemcilerde nanometre core thread ne işe yarıyor bana açıklarmısınz
  11. S

oyun anlamında hangi işlemci daha mantıklı

intelde en iyi oyun performansı veren işemci bide amd de en iyi performans veren işlemci alcağımdan değil eğlencesine soruyom ama gene 1500 geçmesin fiyatı
  12. S

Intel İşlemci mi Tercih Edilmeli, Yoksa AMD mi? Seçim Neye Göre Yapılmalı?

intel işlemcimi amdmi tercih ediyonuz ve neden
  13. S

hangi işlemci alır sizce

amd ryzen 3 3100 mü daha iyi ryzen 5 1600 mü
  14. S

baksanıza bi işlemci 100 hiç durmuyo

15. S

işlemcim 100 kullanılıyor acil destek

pcde görev yöneticisnde herşeyi kapatmama rağmen 100 kullanılıyor işlemcim ramde 5gb a yakın kullanıyor
Geri