Arama sonuçları: *

1. Talha Celik

Yardım işlemciyi değiştirdiksen sonra tısss sesi

arkadaşlar daha demin işlemciyi taktım (r5 5600) bilgisayar normaldeyken sıkıntı yok ama csye giriyorum kasadan tıss diye ses geliyor alt taba atıyorum ses gidiyor. fanı takarken biraz zorlandık ondan kaynaklı olabilir mi
  2. Talha Celik

12400f vs 5600 hangisi daha iyi

hangi işlemci daha iyi
  3. Talha Celik

r5 5600 kule tipi soğutucu önerisi (işlemciyi halettik :D)

beyler bildiğiniz gibi bir süredir 5600 almaya çalışıyordum itopyada indirime girmeyince n11den nays ile sonunda işlemciyi aldım sıra soğutucuda . çok bir bütçem yok önerdiğiniz marka model var mıdır
  4. Talha Celik

sizce işlemciye indirim gelir mi (işlemci fiyatları zamlandı)

arkadaşlar pazartesi işlemciyi alıcaktım. okuldan dolayı aşağı inip karta para atamadım hafta sonu almayı düşünüyordum fakat güzel ülkemin ekonomisi sağolsun 600 tl zam gelmiş 3 günde , sizce indirime girer mi...
  5. Talha Celik

amdnin stok fanları aynı mı

arkadaşlar bu amdnin fanları stok olarak hepsinde aynı mı oluyour. şu anda r5 3500 takılı r5 5600 satın almak istiyorum . kutusuz olarak alıcağım için şuan ki fanla çalıştırsam sıkıntı olur mu
  6. Talha Celik

Yardım İşlemci stok fan ile çıktı

Arkadaşlar sabah konusnu açmıştım fanı sçkemiyorum diye zar zor söktüm şimdi sıra işlemciyi çıkarmakda . Korktuğum başıma geldi ve fan ile beraber çıktı bunu nasıl çıkartabilirim. Abdullah abinin videosunda ki gibi kaydırmaya çalıştım ama uzun zamandır değiştirmediği için kaymıyoe
  7. Talha Celik

Yardım AMD stok fanını sökemiyorum

Arkadaşlar termal macun değiştirmek için stok fanı Sökmen gerekiyor ama vidaları döndüremiyorum ne kadar denesemde dönmüyor
  8. Talha Celik

bu işlemci kullanımı normal mi

Sistem açıklamada var
  9. Talha Celik

%100 işlemci sorunu !

işlemcim r5 3500 opera kapalı olsada %100 kullanılıyor sadece valorant açık neden böyle
  10. Talha Celik

işlemci hızım neden bu kadar yüksek

temel hızı 3:60ken %22lik kullanımda 3.95 ghz neden oluyır
  11. Talha Celik

r5 3500 - 2060 darboğaz yaparmı

r5 3500 - zotac rtx 2060(6gb) darboğaz yaparmı
Top Bottom