Arama sonuçları: *

1. enokeno

r5 2400g max ram frekansı

b450 m a pro max anakart var, 3733 mhz yapsam ramleri sorun olur mu? 1649170508 olmuyormuş
  2. enokeno

Ryzen 3 4350g verip Ryzen 5 3400g almak mantıklı mı ?

Elimde ki ryzen 3 4350g'yi satışa koymuştum, anakartına uymadığı için ryzen 5 3400g ile takas teklif etti bir arkadaş, benim bir ekran kartım var fakat sık sık alım satım yapıyorum. iGPU anlamında r5 3400g'nin daha iyi olduğunu biliyorum, işlemci açısından r3 4350g çok önde değilse bu takası...
  3. enokeno

işlemcime yük testi yaptım, sonuçları

Merhaba arkadaşlar, sistemime aida64 üzerinden yük testi yaptım fakat bizim durdurmamız gerekiyormuş sanırım :/ 30 dakika boyunca yaptım sonrasında istatistiklerine bakamadım ama şunu kaydettim yeniden bir yük testi yapmalı mıyım ? Anakartın sıcaklığı başından beri öyle gibi gözüküyor yanlış mı...
  4. enokeno

AMD RYZEN 3 PRO 4350G ekran kartı önerisi

Herkese merhaba, işlemcim RYZEN 3 PRO 4350G İki tane sorum var; 1.si bu işlemci ile kullanabileceğim darboğaz yapmayacak en üst seviye ekran kartı nedir ? 2.si ben sistemi yeni topladım dahili GPU dan memnunum fakat daha iyi performans verecek, olabildiğince ucuz bir ekran kartı arıyorum 6-7...
  5. enokeno

Ryzen 3 PRO 4350g, GPU sorunu

İyi günler arkadaşlar, iki gün önce İtopyadan hazır aldığım sistemim geldi. BIOS ayarı yapılmış ve Windows deneme sürümü yüklenmişti. Bilgisayarı açtım, güncellemeleri yaptım fakat aygıt yöneticisinde işlemcinin ekran kartı 'Radeon Graphics' olarak gözüküyordu. Radeon Software'ı indirip...
Geri