Arama sonuçları: *

1. O

R5 3600 İşlemcim Isınıyor

AMD ilk defa kullanıyorum anlamadığım için test yaptım kasam Cooler Master Haf 912, Sıvı Soğutma 120mm bana ısınıyor gibi geldi hiç bi ayar yapmadım sadece xmp açtım cbp kapatınca fps düşüyor oyun içinde. Aniden çıkıp iniyor sıcaklıklar cbp açıkken sebebi nedir? Bu sıcaklıklar bi sorun çıkartır...
  2. O

İlk Defa AMD Kullanıyorum

Dostlar ilk defa amd kullanıyorum yıllarca Intel kullandım tak çalıştır AMD gördüğüm kadar biraz zahmetli sistemin tuşuna ilk defa bastım bugün bios ayarı vs herhangi bişey veya diğer ayarlar ne yapılacak bilmiyorum her türlü önerilerinizi bekliyorum bi ctr testi yaptım sadece fotoğrafını...
  3. O

Bu İşlemci 2. El Mi? Yardım

Daha önce 2.el işlemci alamadığım için neye dikkat ediceğimi bilmiyorum. İşlemciyi bugün aldım ryzen 5 3600 mpk fanlı hazır sistem olarak almış itopyadan 5 Mayısta faturalarını felan gösterdi sizce daha önce kullanılmış ikinci el bi işlemci mi dediği gibi sıfır mı 1400tl ye aldım yardımcı...
  4. O

İ5 10400F vs R5 3600

Öncelikle eski sistemim olan i5 6500 anakart rami satmış bulunmaktayım şimdi tekrar işlemci ram anakart kombosu yapıcam. İ5 10400f vs R5 3600 Benim için önemli olan burada en az 4-5 sene kullanıcam sistemi 2666mhz ram sınırı 5 sene içinde yetmemeye başlar mı? Biliyoruz ki ikiside kafa kafaya...
Top Bottom