Arama sonuçları: *

1. burakkarabacak

Bu anakarta bu işlemci gider mi

Merhaba işlemcim ryzen 5 3600 yenilemek istiyorum MSI B450M-A PRO MAX AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Anakart sahibim AMD Ryzen 7 5700X3D almayı düşünüyorum sizce fiyatına değer mi ve bu anakart destekler mi
  2. burakkarabacak

İşlemci 113 derece ve pc kapandı

Arkadaşlar garantiden pc yi aldım daha 1 saat önce pc yi açayım dedim eve geldim biosa girim ramleri 3200-3600 yapayım sonra acayip pc direkt diye ilk defa açtım bir baktım pc kendi kendine kapanıyor sonrasında farkettim ki 95 dereceyle başladı işlemci sonra yaklaşık 10 saniye geçmeden 113...
  3. burakkarabacak

Ne yapma gerek kaldi pc boyle

4. burakkarabacak

Yenilenmesine rağmen ısınma sorunu

Merhabalar ryzen 5 3600 kullanıyorum stock fanlarıyla birlikte kendisinin yaklaşık 2 maks 3 ay önce termal macunu yeniledim fakat hala şuan yeni bi stress testine soktum ve normalde 67-70 lerde %100 kullanımda 3dk içinde 93 lere kadar fırlardı ne yapabilirim
  5. burakkarabacak

Csgoda Düşük fps sorunu

İşlemcim ryzen 5 3600 ekran kartım amd6600 ram 16 fakat fps değerlerim dust 2 de bile olsam 140-180 araso geziyor arada 90 lara inşyor termal macunu daha bugün değiştirdim sorunu çözmeiyorım
  6. burakkarabacak

Çözüldü✓ İşlemci soğutucum kapanmıyor

İşlemcimin macunu. yenilemek istedim her şey güzel söktüm işlemcimi temizleyim yeni aldığım macunu soktum fakat işlemci soğutucu vidalarından sıkıyorum sıkıoyrum boş yere dönüyor
  7. burakkarabacak

Kaliteli Termal Macun

Merhaba ryzen 5 3600 sahibiyim yaklaşık 2 yıldır termal macununu yenilemedim millete kızardım hep o kadar süre temizlenmezmi termal macun diye fakat kendi başıma geldi csgoda 6600xt sahip olmama rağmen 140 130 fpslere düşüyorum sorunun işlemcinin sıcaklığından kaynaklandığını düşünüyorum kalite...
  8. burakkarabacak

Fiyat Performans yeni nesil işlemci önerisi

Merhaba 6600xt ekran kartım var ve işlemcim ryzen 5 3600 artık bazı oyunlarda işlemcimin az geldiğini düşünerek yeni nesil bir işlemci almak istiyorum hangi işlemciyi almalıyım önerilerine açığım
  9. burakkarabacak

İşlemci Daha fazla Kullanılması

Merhaba ryzen 5 3600 ve 5600xt sahibim gta5 (fivem) oynuyorum ultra ayarlarda işlemcim maks %50 kullanılırken ekran kartım %90 larda geziyor youtube bir video gördüğümde adamın %80 işlemcisi kullanılıp %40 ekran kartı kullanılıyor idi ve fps değerleride benimkine yakın hatta daha fazlayı idi...
Geri