Arama sonuçları: *

1. A

LAPTOP İŞLEMCİSİ DEĞİŞİR Mİ ?

Arkadaşımın laptopu işlemci bakımından yetersiz durumda ve artık değiştirmek istiyor çünkü oyunlarda kasıyor. M2 ve RAM takviyesi yaptı ama işlemci de değiştirmek gerek gerekiyor artık. i5 9. nesil var. HM370 Anakartı var ve değişim yapabilir miyiz ? değişim yapabilirsek hangi işlemciler ile...
  2. A

5600 TAM YÜKTE 51 derece

İşlemci tam yükte 51 derecelerde geziyor normal mi Burst assasin var soğutucu olarak. hep 70 80 dereceleri görmüşler stok fanla bir kule tipi bu kadar etkileyici olur mu ?
  3. A

R5 5600 CS2'de 35 Derece

İyi günler herkese mutlu yıllar öncelikle. Dün sistemimi yükselttim ve R5 5600 ve burst assasin kombinasyonu yaptım. Cs2'de işlemci sıcaklıkları 35 dereceye bile çıkmıyor 34.6'yı görüyor en fazla. Sıcaklığa ekran kartının yazılımı olan Radeon Software'den baktım. bu sıcaklıklar normal mi? veya...
  4. A

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SICAKLIK TESTİ

İyi günler herkese mutlu yıllar öncelikle. Dün sistemimi yükselttim ve R5 5600 ve burst assasin kombinasyonu yaptım fakat işlemci ne kadar ısınıyor soğutucu ne kadar kuvvetli bunun testlerini yapmak istiyorum. Bildiğiniz önerebileceğiniz bir uygulama var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
  5. A

R5 5600 Aldım Soğutmak için tavsiye

tray 5600 aldım elimde stok fan da yok 1500 liraya kadar hangi soğutucuyu alabilirim kule tipi veya sıvı(sıvı soğutucu için 2000 e kadar limiti zorlarım.)yardımcı olur musunuz ? Ayrıca kasamın yan tarafındaki cam kayboldu açık bir şekilde kullanıyorum bir süredir kule tipi soğutucu takarsam...
  6. A

RTX 3080 ile R5 5600 DARBOĞAZ YAPAR MI ?

Başlıkta da belirttiğim gibi sorum basit şu anda monitörüm 1080p, ancak sistemi yükselttikten birkaç ay sonra monitörü de 2k ya yükselteceğim. 1080p de herhangi bir darboğaz yapar mı veya işlemci ile 3080 ekran kartı uyumlu çalışır mı ? yetmez ise yakın bütçelere farklı bir işlemci önerir misiniz ?
  7. A

Yardım Rtx 3080 için işlemci önerisi

Rtx3080 lı sistem dizeceğim ama hangi işlemciyle daha uyumlu çalışır bilemedim ve aynı şekilde anakart da önerebilir misiniz ? benim aklımda 7500f var bütçem fazla yok siz ne önerirsiniz ne yapmalıyım ?
  8. A

Yardım Ryzen 3 3200g - ryzen 5 1600

geçen hafta bir pc almıştım vatandan toplama ve ryzen 5 1600 stokta yok görünüyordu ryzen 3 3200g aldım sizce hata mı yaptım ?
Geri