Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım Ryzen 5 5600 OverClock Yaptım Sizce Değerler Nasıl ?

Merhabalar anakartım msi b450m-a pro max işlemci soğutucum Thermalright Peerless Assassin 120 White. 1.2 volt değerinde 4.6 ghz ye aldım. Test ederken pc kapantı bende volt değerini 1.25 yaptım. Bidaha test ettim şuanlık bir sorun gözükmüyor. 4.7 ghz ye kadar çıkartmak istiyorum. Sıcaklık...
  2. KSF Eren

Yardım Ram Yetmediği İçin İşlemci %100 Kullanılır mı ?

Merhaba arkadaşlar fortine oynarken işlemcim sürekli %100 kullanılıyor ve acayip bir drop giriyor. Oyun oynatmicak kadar droplar giriyor. Sistemimde darboğaz var falan bu kadarda yapacağını sanmıyorum. Diğer oyunlarda gayet iyi bir şekilde oynayabiliyorum. Sistemim Ryzen 5 5600 Rx 6800 XT 16 GB...
  3. KSF Eren

İşlemcim %100 Kullanılıyor Ryzen 3 3100

Merhabalar bazen oyunda bazense boşda işlemcim yüzde yüz kullanılıyor gözüküyor ve oyunlarda donmalara sebep oluyor 100 fps den birden 2 fps ye düşüyor bazı oyunları hele hiç oynayamıyorum varmıdır bunun bir çözümü bilen aradaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim işlemciye overclockda...
  4. KSF Eren

Ryzen 3 1200 Novga Ne Demek

ryzen 3 1200 tray fansız diyo ama sonunda novga diye bişey var ne demek oluyo o çevirisi yeni galiba ama yeni 2. elimi yenilemişler garanti falanda yazmıyo satıcıya soru sor falanda yok 12 ay taksitle ayda 100 tl ye falan almak istiyorum bu işlemciyi almalımıyım sizce
  5. KSF Eren

500 TL Ye Ryzen 3 1200 Bulabilirmiyim ?

Başlıkdada görüldüğü üzere 500 tl ye ryzen 3 1200 bulabilirmiyim sizce çok yüksek fiyatlar yazıyolar gereksizce 800 900 1000 yazıyolar o paralara değmez bence sizler neler düşünüyorsunuz
  6. KSF Eren

Taksitle Öğrenciye Ryzen İşlemci Satabilecek varmı

Merhaba başlıkdada dediğim gibi durumum pek iyi değil taksitle ssd taksitle anakart aldım ekran kartımıda eskiden almıştın eski sistemimde takılı 9 10 yıllık falan artık bozulmaya başladı kasıyo donuyo bende yavaş yavaş elime para geçtikce toplamaya çalışıyorum yenisini varsa elinde ihtiyacı...
  7. KSF Eren

Xeon E3 1240 V3 İşlemci BIOS Güncellemeden Çalışır mı?

Başlıkdada belirttiğim gibi intel xeon e3 1240 v3 işlemci 1150 pin diye geçiyo benim elimdede casper 1150 pin bir anakart var şuan üstünde i3 4150 takılı benim ekran kartım gtx 1050ti ve aşırı darboğaza maruz kalıyorum sürekli donuyo bilgisayar i5 4. nesil i7 4. nesil fiyatlarına bakıyorum aşırı...
Geri