Arama sonuçları: *

1. T

Ryzen 5 PRO 3400G Overclock Yapılabilir mi ve Oyun İçin Uygun mudur?

ben sıfır fansız bir işlemci aldım fakat araştırdıgım de ise overclock yapılamıyor ama işlemci özelliklerine baktıgım zaman ise carpan kilidi acık turbo 4,2 ghz ile çalışabiliryor oyun icin kullanacam gereksiz bir işlemci mi aldım yoksa boşuna para verdim son bişi daha fan hangisi olmalı
  2. T

Ryzen 5 3400g hız aşırtma

Arkadaşlar bildiginiz gibi bu işlemciyi aldım (daha gelmedi ) lakin overclock yapacagım zaman ram bellek minumum kaç gb ve hangi mhz olmalı bunu merak ettim ikinci sorum ise normal 3,7 ghz calışmakta overclock yaparsam 4,2 ghz calışmakta bunun için hangi soğutma önerisiniz hava mı yoksa sıvı mı...
  3. T

3400g işlemci alınır mı ?

AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) beyler bu değer mi 1 507 tl kargo ücretinidine kesti güzel se şimdi alırım tavsiyeniz nelerdir
  4. T

amd ryzen 5 2600x işlemci

merhabalar herkese ben bir işlemci aldım amd ryzen 5 2600x anakart Msı b450m a pro max işlemciyi ikinci el den 1000 TL'ye aldım sizce değer mi değmez mi lütfen cevaplayınız
  5. T

ikinci el oyun pc toplama

beyler herkese selamlar ben pc toplıyacam da toplamışken sağlam olsun istiyorum işlemci ryzen 5 2500x 750 tl ye almaya değer mi ? XPG 8x2 16 GB 3000 MHZ CL 16 RAM 550 tl almaya değer mi bi yardım edermisiniz ?
Geri