Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Yardım Ryzen 9 7900x3d için sıvı soğutucu önerisi

Arkadaşlar sizce ne almalıyım aklımda bir model maalesef ki sadece marka var nxzt var başka yok ne alayim bir kasa önerisi aldırsam sevinirim.
  2. HarbiyeliTRe

Yardım Amd 7 7800x3d vs İ7 13700k

Cs go genelde oynarım bazende left 4 dead battfield 1-5-2042 dylight 2 gibi sizce bunlar için hangisini seçmeliyim özellikle fps olarak cs 2 yi göz önüne aldığımızda ayrıca rtx 4070 ve rx6750xt de darboğaz yapar mı ve anakart olarak be önerirsiniz amd de ben kendim seçtim sizce bu nasıl Asus...
  3. HarbiyeliTRe

Yardım İntel işlemci mi yoksa Amd işlemci mi

Arkadaşlar cs go oynuyorum sadece ileriyi düşünüyorum lakin intel tek çekirdekte daha iyi deniliyor fps açıksındsn yoksa amd mi amd de güzel ileri dönük ve uygunluk olarak sizce hangisi fps oyunu için cevaplarınız bekliyorum i7 13700k ile amd 7 7800x3d aradayım.
  4. HarbiyeliTRe

İntel İşlemci mi Amd İşlemci mi

Arkadaşlar sırf cs go ve biraz hikayeli oyun oynuyorum 30k bütçem var sizce hangisini almalıyım fps odaklı olması için aklımda i7 var ama karşı tarafta 7700x var aklım çok karıştı sizce bu nesilde hangisini almak daha karlı anakart fiyatları konusunda amd çok artmış o ama amd ye para vermeye...
  5. HarbiyeliTRe

Amd ve İntel işlemci fiyatları düşücekmi?

Arkadaşlar sizce düşer mi amd 7 serisi bir işlemci düşünüyorum bunların fiyatları düşermi aynı yönden intel i7 gibi mesela siz ne düşünüyorsunuz yeni 13.nesilde ve amd 7 serisinde fiyatları nasıl olur acaba cevaplarınızı bekliyorum.
  6. HarbiyeliTRe

AMD Ryzen 5 5500 Alınır mı?

Arkadaşlar şuan bütçeme çok uyuyor sizce rx6600xt besleyebilir mi? 5 3600 den geçilirmi darboğaz yapıyor malum vatanda satışa az önce çıktı cs go performasımı etkilermi ve valorant olsun cod warzone olsun iyi değerler verirmi bana testleri varsa atasanız çok iyi olur.
  7. HarbiyeliTRe

R5 3600 Ne Kadara Satılır?

Arkadaşlar daha yeni bitti garantisi oc veya zorlamadım stock fanı veririm ama r5 5600x içinden çıkıyorsa çıkmıyorsa veremem cs go genelde oynadım o kadar sizce ne kadara gider.
  8. HarbiyeliTRe

RX 6600 XT için işlemci önerisi

Arkadaşlar intel olur amd olur ama intel için anakart değişilirmi onuda yazarsanız sevinirim bütçem 6500tl vatandan daha çok baktım fps oyunları daha çok oynuyorum birde benim kafamda belirlediğim 3 tane model var i5 12600k i7 11700F r5 5600x sizce bunlardan hangisi alırsam bana etkisi daha...
Geri