Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Am5 BRAKET LAZIM

Am5 için braket ve termal macun lazım. Bütçe sorunum yok en iyisi neyse o olsun 9800x3d işlemci 420 mm arctic sıvı soğutma için
  2. I

Yardım 9800x3d alınır mı bu fiyata

Gaming gecesinde sanırım 21.999 çıkacak alınır mı daha fazla indirime girer mi?
  3. I

Yardım 9800x3D indirim beklemeli miyim yoksa indirim olmaz mı?

9800x3d alacağım indirim olur mu beklemeli miyim yoksa alayım mı olmaz mı indirim? Birde beyaz sistem için anakart önerisi lazım
  4. I

Öneri Bu Yeni İntel İşlemciler ne zaman Gelecek?

Yeni intel işlemciler 1 ay diyolardı 1 ayı geçti hala yok gibi ne zaman gelecek? İntel işlemciler düzgün çıkarsa intel sistem toplayacağım ondan bekliyorum
  5. I

Yardım AMD İŞLEMCİ İLE METİN2 OYNAYAN VAR MI?

Eskiden AMD işlemciler metin2 tr de sıkıntılar yaratıyordu hala var mı? Amd işlemci ile metin2 sıkıntısız oynayan var mı?
  6. I

Yardım İNTEL 15. Nesil. Ne zaman Çıkacak?

İntel işlemci düşünüyorum tabi 15. Nesil düzgün çıkarsa yoksa amd alacağım. 15. Nesil ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
  7. I

Yardım İntel 15. Nesil ne zaman çıkacak?

15. Nesil işlemcler ne zaman çıkacak?
  8. I

Islemci sicakligini program indirmeden gorebilir miyim ?

Pcde sadece asus tweak 2 programi yuklu ordan goremedim sicakligi program indirmeden gormem mumkun mu
  9. I

10400F stock isiniyor mu kullanan var mi ?

10400f li h serisi anakartli sistem alacam stok hali isiniyor mu kac dereceleri goruyor
  10. I

Ryzen 3600 stok sogutucuyla isiniyor mu ?

Ryzen 5 3600 oyun oynarken stok sogutucuyla isiniyor mu kullanan var mi stok sogutucuyla ? Ve stok sogutucu mu daha iyi yoksa bu mu https://www.itopya.com/evercool-rgb-120mm-islemci-hava-sogutucu/
Geri