Arama sonuçları: *

1. 1.Nesil Üye

Yardım Undervolt offset modu

Merhaba arkadaşlar anakartım asus tuf b450 pro gaming, anakartım da voltaj ayarı için offset modu var + veya - olarak işaretleniyor. Bu mod undervolt için doğru mod mudur? Ayarları nasıl olmalıdır boşta 1.4v olan voltajı 1.2 ye çekmek için offset ayarı nasıl olmalıdır. Core boost performance...
  2. 1.Nesil Üye

Ryzen 5 3600 Isınma Sorunu

Bu konu halkında türkiyede çok fazla bilgi bulamadım. Redditte undervolt yapmayı tavsiye ediyorlar. Işlemcinin boost performansından vazgeçip 3.6 ghz e sabitleyip ısıyı stabil tutabilirim fakat yeni bir soğutucu alana kadar undervolt işleminden anlayan arkdaşları yardıma davet ediyorum. Şuan...
  3. 1.Nesil Üye

Ryzen 5 3600 4.5 ghz

Arkdaşlar az önce bir arkadaşla konuşurken ryzen 5 3600 işlemcisinin 1.4 voltajda 4.5 ghz de çalıştığını gördük cinebench sonucu falan duruyor. Bu olayı açıklayacak birisini arıyorum. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
  4. 1.Nesil Üye

RYZEN 5 3600 VOLTAJ DÜŞÜRME

Bir çok yere gittim yabancı kaynak olsun, Türkçe kaynak olsun bu konu hakkında yeterli bir bilgi bulamadım.Bu kaliteli forumda bu konunun olması gerektiğini düşündüğüm için böyle bir konu açtım. Malumunuz @Abdullah Hacıgül ün de dediği gibi ryzen 5 3600 stok soğutucusu ile çok ısınıyor ve...
  5. 1.Nesil Üye

Prime 95 testinde workers stopped hatası

Ryzen 5 3600 işlemcime prime test yaparken sırayla 5 6 tane çekirdek çalışmayı durdurdu hatası alıyorum, overclock denemedim stock halinde işlemci ve 1.40v civarında çalışıyor bu hatanın nedeni nedir? Ne yapmalıyım lütfen yardım. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Geri