Arama sonuçları: *

1. Marginale

Overclock sonrasi görüntü gelmiyor

Arkadaşlar ben her zaman ki değerde kullandım Overclock yaparken silikon kalitesi silver çıktı 4350mhz yaptım bende bu sebepten. Voltaj olarak 1.35v her zaman kullandığım değer idi aslında. Sadece denemek için 4365mhz yaptığım ve biostan çıktım ancak şu an görüntü gelmiyor. Bios pili çıkardım...
  2. Marginale

1.35v ile 4.4Ghz'de 78-80 derece iyi midir ?

Arkadaşlar iyi forumlar . İlk olarak 1.4v ile 4400 denedim fakat 85 derecelere çıktığını gördüm pek hoşuma gitmedi açıkçası ve 1.3v gibi bir değere düştüm onda da voltaj yetersiz geldi ve Cinebench kendini kapattı. 1.35V ile sorunsuz şekilde 4400Mhz aldım fakat 78-80 derece arası gidip geldi...
  3. Marginale

Firefox nightly durduk yere islemci kullaniyor

Arkadaşlar ben bu uygulamayı bile kullanmıyorum. Denetim masasında bile arıyorum ama yok . Islamcı ram tüketiyor bunu nasıl kapatıcam ?
  4. Marginale

Yardım Arkadaslar çok acil işlemcinin macunu değiştirdim fakst fan oturmuyor şu an

Arkadaslar macunu tekrar süreceğim çünkü yenisini sürdüm ve oturmadığı için geri söktüm . Amd 2600x arkasında ki vida yuvasını oturtuyorum fakat vidayı ne kadar döndürsemde gitmiyor . Bi türlü oturtamadim lütfen yardım çok acil .
  5. Marginale

Ryzen 5 2600x ısınma

Arkadaşlar bende 2600x var ve stok soğutucu ile 80-85 üstü gördüğü için oyunlarda kendi kendini kapatıyor . Bende mecbur temel hız 3.6 ghz de kullanıyorum . Fazla bütçem yok soğutucu önerileriniz veya başka önerileriniz nelerdir ?
Top Bottom