Arama sonuçları: *

1. O

Yardım İ5 12400f soğutucu önerisi

Bütçe saçma gelecek ama 500-1500tl arası kule tipi iyi sogutabilcek tavsiye edermisniz
  2. O

Yardım İşlemcimi nasıl test edebilirim?

İşlemcinin puanı ısı değerleri felan gösteren bir uygulama varmı Mesela ekran kartında furmark var ve işlemcinin skoru kaç olmalı
  3. O

Çözüldü✓ İ5 11400f 80° sıcaklık normalmi

Ayrı bir hava soğutucu var macunu yeni yenilendi ama 65w kilidini kaldırdım 100w çalışıyor işlemci Fh4 te 140fps ultrada sabit oynuyorum ondanmı böyledir sizce ve normalmi bu sıcaklık Kasa maalesef Corsair spec delta hava akışı pek te iyi değil
  4. O

Yardım bilgisayarcı termal macun yenileme 500 tl istiyor uygunmu?

bir bilgisayarcıyı aradım işlemcim i5 11400f ayrı bir hava soğutucu aldım ama 1 yıldan fazladır termal macun yenilenmedi sıcaklığı doğal olarak arttı ve kasa temizliği + termal macun yenileme 500 tl dediler ne diyorsunuz iyi bir fiyatmı sizce
  5. O

İ5 11400f 80° sıcaklık normalmi

İşlemcinin watt kilidini kaldırdım çok önceden 65w yerine 100w gucune kadar çıkabiliyor ve geçen sene temmuzda termal macun felan koydurmuştum sonra 6 ay askerlik ten dolayı kullanmadım 6 ayda normal kullandım yani 1 yıl termal macun yenilemedim hiç ve bir oyuna girdim baktım 80° derecelerde...
  6. O

Çözüldü✓ İ5 11400f rx6600xt nekadar götürür

Mesela forza 5 te ayarları en fullde oynayamıyorum vram den dolayı ve işlemcimin heralde desteklediği besleyebildigi en yüksek kart bende olan 6600xt diyebiliyorum 6700-6750xt ye geçsem ileride vram sorunu yaşamamak için darboğaz yermiyim yoksa hem işlemci hemde ekran kartı mı değişmem gerecek
  7. O

Çözüldü✓ Sistemime işlemci önerisi

5500xt 4gb ve i3 9100f im vardı yeni rx6600xt sipariş ettim geldi yakında işlemci alacağım ama düşündüğüm işlemci i3 12100f sizce nasıl mantıklımı yoksa başka tavsiyeniz varmı önerinize açığım
  8. O

Yardım Acil Sistem Upgrade Tavsiyesi Lazım

amazonun black friday indirimini bekledim ve beklediğim gibi bir indirim olmadı maalesef ama anakartlarda güzel indirimler var neyse size derdimi anlatayım bende rx5500xt 4gb i3 9100f var ve işlemciden memnun değilim normalde r5 3600 düşünüyordum istediğim indirim olmadı tek seçenek r5 1600 gibi...
  9. O

Intel pentium Gold g6400

İncehesapta öyle takılırken denk geldim de nasıl işlemci bilen varmı Merak ettim ilkdefa duydumda :)
Top Bottom