Arama sonuçları: *

1. Vatulian

Unreal Engine için işlemci önerisi

Arkadaşlar selamlar, Bir süredir oyun geliştirme üzerine projelerle ilgileniyorum ve 1-2 aydır Unreal Engine 5 öğreniyorum. Sorun şu ki UE5 diğer oyun motorlarına kıyasla biraz daha donanım isteyen bir program ve benim işlemcim i5 10400f. Piyasayı biraz incelerken gözüme Ryzen 9 7900x ve Ryzen...
  2. Vatulian

RYZEN 7 5800X3D İşlemciler OC destekli olmayabilir

AMD'nin Ryzen 7 5800X3D işlemcisinin çıkışı yaklaşıyor, ancak 96 MB'lık devasa önbelleğine sahip CPU, hız aşırtmayı desteklemiyor olabilir. BIOS'ta devre dışı bırakılmış olabileceğinden veya bazı mühendislik engellerinden olabileceği düşünülüyor. AMD'nin anakart ortaklarından TechPowerUp, Ryzen...
  3. Vatulian

R7 5800X mi 12. Nesil Intel mi

Merhabalar, iyi forumlar. İşlemci fiyatları biraz daha yerine oturmuşken işlemcimi değiştirmek istiyorum. İmzamda da gördüğünüz gibi 10400F ile 3060TI kullanıyorum ancak artık yükseltmenin vakti geldi diye düşünüyorum. R7 5800X'ler 5k civarlarını görmüşken acaba ortalama bir b550 ile almak, 12...
  4. Vatulian

Ryzen 5 5600X 4000TL'yi aştı.

Ayın 22 sine kadar 3 bin bandında gezinen en popüler işlemcilerden biri olan 5600X, 3 günde 4000TL sınırını aşmış durumda. AMD serisi 5. Neslin en ucuz işlemcisinin bu halde olması gerçekten içler acısı. Her ne kadar işlemci performansında ve müşteri memnuniyeti açısından takdir ettiğim bir...
  5. Vatulian

İşlemci takviyesi yapmak istiyorum

Selamlar sistemimde Asrock B450M-HDV anakart, Rx 5600XT ekran kartı ve R5 3500X işlemci bulunmakta. Geçen sene aldığım sistemde maddi durumlardan dolayı besleyebilecek en uygun işlemciyi seçmek zorunda kalmıştım ancak yükseltmenin ne derece faydası olur bilmiyorum. R7 3700X ya da R5 5600X satın...
Geri