Arama sonuçları: *

1. I

Öneri Overclock darboğazı azaltırmı ?

Arkadaşlar Bilgisayar ımda Darboğaz olduğu için savaş oyunlarında anlık fps düşüşü yaşıyorum Sizce iyi bir soğutucu alıp Overclock mu yapmalıyım yoksa anakartımın desteklediği en iyi işlemciyi (Phenom ii x6 1090T) mi almalıyım Sistemim= Ekran Kartı : Gtx 1050 İşlemci : Phenom ii x4 955...
  2. I

Yardım Bilgisayarım için en iyi işlemci hangisidir ?

Öncekikle selamın aleyküm hayırlı ramazanlar Ben sadece bilgisayar da valorant oynayan birisiyim ve bilgisayarımda darboğaz var sizce işlemci olarak amd phenom ii x6 1090T mi almalımıyım yoksa Amd Phenom ii x6 1050t mi almalıyım Sistemim şu şekilde : Ekran Kartı : Gtx 1050 İşlemci : Amd Phenom...
  3. I

Yardım İşlemcim ekran kartına darboğaz yapıyor .

Öncekikle selamın aleyküm hayırlı ramazanlar Ben sadece bilgisayar da valorant oynayan birisiyim valorant oynarken drop yaşıyordum Bootleneck calcutor den darboğaz testi yaptım sistemimde %14 darboğaz çıktı Ve bana sitenin önerdiği işlemci (anakart değiştirmeden) Amd phenom ıı x6 1090T Di fazla...
  4. I

Bilgisayarımda darboğaz sorunu var nasıl yükseltme yapabilirim ?

Arkadaşlar benim sistemim şu şekilde Ekran kartı : Nvidia Gtx 1050 İşlemci : Amd Phenom ii x4 955 Ram : 8 Gb Sistemde darboğaz sorunu var anakart ve işlemci almak istiyorum ekran kartımı besleyebilecek en iyi işlemci ve anakart hangisidir yardımcı olursanız sevinirim. Kusura bakmayın bütçe...
  5. I

Yardım Gigabyte M68MT-S2P Anakarta İ3 9100F İşlemci uyarmı ?

Arkadaşlar benim sistemim şu şekilde Ekran kartı : Nvidia Gtx 1050 İşlemci : Amd Phenom ii x4 955 Ram : 8 Gb Bu sistemde darboğaz oluşuyor bu yüzden işlemci yükseltme kararı aldım ama intel i3 9100f işlemci anakartıma uyumlu mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim .
Top Bottom