Arama sonuçları: *

1. L

Ryzen 5 5600X kullananlar bakabilir mi? Sıcaklık değerleri?

Arkadaşlar ryzen 5 5600x kullanan arkadaşlar cevaplayabilirler mi? Kaç ghz(frekans) / kaç voltaj kullanıyorsunuz veya CBP açıksa da kaç derece görüyorsunuz oyunlarda boşta veya tam yükte? Teşekkürler
  2. L

Ryzen 5 5600X frekans/voltaj ayarı

Arkadaşlar her işlemcinin silikonuna göre frekans/voltaj ayarının değiştiğini biliyorum fakat 4.6ghz-4.7ghz için sizce kaç voltaj idealdir? Yani tam bir sayı vermeseniz de olur ryzen master ile test edeceğim zaten ama ortalama 1.15V gibi değerler yeterli gelir mi sizce 4.6ghz'lerde?
  3. L

CPB kapatınca çekirdek hızları 2.9ghz'e düşüyor

Arkadaşlar merhaba ryzen 5 5600X işlemci kullanıyorum. Henüz soğutucu alamadım stok ile kullanıyorum. CPB kapattım şimdi BİOS'tan. Fakat 3.6ghz'de çalışmasını bekliyordum, masaüstünde sürekli 2.9ghz'e düşüyor çekirdek frekansları normal midir? Ayrıca @RevDeisDou kusura bakma rahatsız ediyorum...
  4. L

Ryzen 5 5600X 1.4V'da çalışıyor

Arkadaşlar merhabalar işlemcim ryzen 5 5600X stok soğutucu kullanıyorum. Bios'a girdiğimde gördüm ki işlemci 1.4V'da çalışıyor. Herhangi bir ayar değiştirmedim stok halde kullanıyorum. 1.4 V sizce de çok fazla değil mi düşürürsem scaklıklar düşer mi? Düşürmeli miyim? Teşekkürler.
  5. L

Ryzen 5 5600X- stok soğutucu ile kaç ghz'de çalıştırılmalı?

Arkadaşlar sorum yukarıda, şimdi ben sistemi yeni topladım bu nedenle stok soğutucyla kullanıyorum. 1 ay içerisinde 240 veya 360mm bir sıvı soğutmaya geçiş yapacağım. Fakat o zamana kadar kaç ghz/kaç voltta bu işlemciyi kullanmalıyım? Pubgde bile 75 derecelere çıkabiliyor. Öncesinde r5 3600...
  6. L

r5 3600 voltaj

Arkadaşlar r5 3600'e 4ghzde yani 4000mhzde ne kadar voltaj vermek en iyisi olur? Autoda bende ama işlemci sıcaklığı çok değişken oluyor.
  7. L

ryzen 5 3600/Vatan

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen5-3600-soket-am4-wraith-stealth-3-6ghz-4-2ghz-35mb-65w-7nm-islemci.html Arkadaşlar bu ürün indirimde gördüm 1325tl gibi bir fiyatta.Uzun zamandır ryzen 5 3600 almayı planlıyordum bir sıkıntı çıkmaz değil mi alsam diğer sitelere göre 125tl daha ucuz bir...
  8. L

Ryzen 5 3600/Ryzen 7 2700x

Evet arkadaşlar merhabalar sorum şu bu iki işlemciden hangisini almak daha mantıklı diğer özellliklerim ekran kartı rx 5700 anakart gigabyte gaming almayı düşünüyorum.Bu özelliklerde hangisini almam daha mantıklı aslında ryzen 5 3600 de karar kılmıştım fakat ryzen 7 2700x in soğutma...
Top Bottom