Arama sonuçları: *

1. Z

8000 hz fare 7800x3d

kablosuz bir fareyi 8 kHz polling rate’de kullanırken 7800x3d gibi bir işlemcide sorun yaşatırmı işlemci yükü açısından
  2. Z

7800x3d test sonuçları

10 dk lık teste soktuğumda 80 derece görüyor max herhangi bir soğutucu yok evde nasıl sizce sistemde 360 mm sıvı soğutma var
  3. Z

Işlemci stres testi uygulaması

yeni bir pc topladım işlemciyi test etmek istiyorum hangi uygulama ile strese sokabilirim
  4. Z

Işlemci değişimi sonrası

4070/ 13400f kullanıyorum işlemcimi amd tarafında bir işlemci ile güncellemek istiyorum ne önerirsiniz ve işlemci değişimi sonrası neler yapmam gerekiyor
  5. Z

4070 için işlemci önerisi

amd işlemci arıyorum ama intel de iyi olur dediğiniz var ise onu da yazın
  6. Z

güç planı işlemci ayarları

güç seçenekleri gelişmiş ayarlar kısmında en düşük işlemci durumu %100 bende bir videoda adamın en düşüğü %5 olarak ayarladığını gördüm sizce mantıklımı en yükseğide %100 olarak
  7. Z

intel işlemci sorunu

bu intel işlemciler için gelen microcode güncellemesi nereden ve nasıl yapılıyor acaba
  8. Z

bios güncellemesi ıd check error hatası

beyler bios güncellemesi atıcam en üsttekini kurdum ama bios ıd check error verdi 2. resimdeki gibi daha da aşşa gidiyor hangisi kurmam gerekiyor
  9. Z

intel işlemci sorunu

elimde intel 13400F işlemci var son zamanlardaki sorunları bu işlemci içinde geçerlimi ?
  10. Z

işlemcimin fan hızının kaç rpm ile döndüğünü nasıl görürüm

fan hızının rpm olarak görmem gerekiyor
  11. Z

işlemci çekirdek sayısı arttırma

işlemcinin kullandığı çekirdek sayısını arttırmanın fps artışına yararı var mı veya donanım için zararlımı
Geri