Arama sonuçları: *

1. Chapin

İ5 10400F ve RTX 2060 uyumlu olur mu?

Yaza doğru fiyatlar biraz iyi olursa 1700-2000 TL arası bir RTX 2060 almayı düşünüyorum, yanına birde İ5 10400F ve T6 Ultra ikilisi yaparım, nasıl olur? Mining Temmuza doğru bitecek diye hatırlıyorum.
  2. Chapin

Sıfır Ryzen 5 2600 834 TL Alınır Mı?

Uzun süredir piyasaya pek hakim değilim, daha önce PTT AVM üzerinden alışveriş yapmadım. Ürün Tray mı Fan dahil mi? Anlamadım...
  3. Chapin

İntel Core İ3 9100F Nasıl Soğuturum?

İşlemci MB2 Bannerlord'da stok fan ile 80 dereceye kadar çıkıyor, sanırım Hyper-threading benzeri bir şeyi kapatırsak sıcaklıkları düşürebilirim. Bunu nasıl yaparım? İşlemci 90 derece olsa bile 4.0 GHz çalışıyor.
  4. Chapin

İ3 9100F Sobası Biraz Sıcak

Arkadaşlar sobam biraz sıcak gibi normal mi?
  5. Chapin

Liseli Allert Blocked

A-ama abi bunun sıfırı 700 TL. :oops: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i3-10100f-uygun-fiyat-yuksek-performans-888078517/detay/
  6. Chapin

Transistör Teknoloji Korkunç

Gerçekten korkunç, makinalar bu kadar transistörü nasıl hatasız olarak döşüyor anlamış değilim.
  7. Chapin

[Rehber] İşlemci Yamulan Pinler Nasıl Düzeltilir

Bu rehberde AMD Ryzen AM4 soket işlemciler için pinleri nasıl düzelteceğinizi anlatmak istedim. Gerekli malzemeler; 4x Toplu İğne 1x 0.5 Uçlu Kalem Öncelikle yamulan pin nasıl yamulmuş ona bakıyoruz, eğer çok fazla eğilip yanındaki pine kadar değiyorsa, değdiği pin ile arasına iğne geçirip...
  8. Chapin

İ3 9100F Prime95 Testinde 85 Derece

Normalde RUST'da 60-70 derece fakat, Prime95 testine soktuğum zaman bir süre sonra çok yüksek derecelere çıkıyor. Sadece max dereceye bakın.
  9. Chapin

Ucuza Termal Macun Alan Kişi Kimdi?

Forumda biri Aliexpress'den kupon ile çok indirimli termal macun almıştı kimdi o? Şu an o macundan almak istiyorum. @RevDeisDou Sen miydin?
  10. Chapin

Sticker Olmadan E5450 kullanılır mı?

Anakartım Gigabyte G41M Combo şu an bir adet Xeon E5450 aldım fakat köşeleri açılmış ama sticker yok acaba hassas işcilik yapan birine 2 adet pini lehimletsem olur mu? Stickera para vermek istemiyorum.
  11. Chapin

Bu İşlemci Kullanılır Mı?

İşlemcinin 2 pini kırıktı pin takıldı bu işlemcinin garantisi gider mi ve sokete oturur mu?
  12. Chapin

Ryzen 3 3200G Ne Kadar Eder?

Kutusu ve fanı var garantisi kayıp. Daha önce 2 tane pin takıldı ama belli olmuyor her hangi bir FPS etkilemiyor onu söylemeden satıcağım.
  13. Chapin

Pini Kırık İşlemci, Arızalı Ekran Kartı, Arızalı Anakart Arıyorum

Merhaba arkadaşlar, eğer sizinde elinizde başlıkta belirttiğim parçalar varsa onları paraya çevirebilirim, alışverişimi Havale sonrası kargo şeklinde yapıyorum. Tercihim daha önce müdahale edilmemiş ve kutusu olan parçalardır ürününüzü ve arızasını yazarak fiyat alabilirsiniz.
  14. Chapin

Ryzen 5 2600X Yük altında 78 Derece

Stok fan ile CPU-Z stres testinde 78 derecelere kadar çıktığını gördüm sizce normal mi? İşlemci boş da 38 derece.
  15. Chapin

İşlemci Bozulur Mu?

Arızalı İ5 4460 alıcağım sizce işlemci bozulur mu? Takınca fan çalışır gibi olup duruyormuş yani kısa devreye düşüyor ne dersiniz?
  16. Chapin

İşlemci Pinleri Ne Kadar Dayanaklı?

AM4 İşlemcileri montajlarken çok korkuyoum bazen pinlere dokunmam gerekiyor bu pinler dayanıklı mıdır?
  17. Chapin

İ5 2500 85 Derece

Valorant full ayarlarda 85 dereceye kadar çıkıyor ne yapmalıyım? Soğutucu...
  18. Chapin

İ5 2500+ GTX 560 Tİ Sıcaklık sorunu

İşlemcim İ5 2500 ekstra izoly soğutucu kullanıyorum CS:GO düşük ayarlarda 86 derece GTX 560 Tİ'ise 79 derece bu değerler normal mi? 8 GB RAM ile 150-250 FPS arası alıyorum.
  19. Chapin

işlemcime OC yaptım mı?

Arkadaşlar Ryzen 3 1200 ve MSI A320M Pro VH Plus anakarta sahibim anakart BİOS'unu kurcalarken OC settings diye bir şeye tıkladım ve CPU Ratio 3.70 yaptım şu an işlemci BİOS da 3.70 GHz çalışıyor. Bu OC mi?
  20. Chapin

Ryzen 3 1200 50 derece normal mi?

Arkadaşlar işlemcim BİOS ekranında 50 derecede çakışıyor normal mi?
Top Bottom