Arama sonuçları: *

1. M

Ryzen 5 3600 Undervolt Sonuçlarım

Merhaba dostlar, Ayarları ben kendim girdim CTR2.0 Programındaki verilere göre 4000'e 1175 Volt dedim. Max 4475 1280 Volt. Sizce nasıl? Başarılı olmuş mu? Şimdilik stabil ilerliyor? 4.19 sabit ve 1.188V verdim tabii ki bunu deneyerek öğrendim yani CTR programında 2 defa stres test yaptım. 1...
  2. M

Ryzen 5 3600 Undervolt !?

Merhaba dostlar Ben ctr 2.0 RC3 testini yaptim sonuçlarım bu sizce nasıl? Ayarlari ben kendim girdimmin 4000'e 1175 Volt dedim . Ve Max 4475 1280 Volt. Sizce nasıl? Skorları bu şekilde vallahi ellerim titreye titreye yaptim. Ama sonuçlar muazzam sadece işlemci fanını galiba değiştirmem...
  3. M

Ryzen 5 3600 Isınma ve Fan Devir Sorunu!

Merhaba dostlarım, Başlığı açacak olursam sorum şu olacak sizlere; Biliyorsunuzdur, Yakın zamanda pc topladım kendime. Amd Ryzen 5 3600 ü işlemci olarak tercih ettim. Fakat ilginçtir ki işlemci soğutucu falında anormal bir takim hiz asirtmalari vss. Oluyor belki bu durum düzelir diye önce...
  4. M

Asus A68hm-k İşlemci Önerisi

M Forumlar DONANIMLAR İç Donanımlar İşlemci Asus A68hm-k İşlemci Önerisi! Konu SahibiMustafaZero Start dateBugün, 12:29 Bu konu kilitlenmiştir. TakipYükselt M MustafaZero 80+ Dahası Bugün, 12:29 Sayfa işareti ekle (bookmark) #1 Bütçe300 Merhaba dostlar, Belirttiğim anakarta islemci...
  5. M

Asus A68hm-k İşlemci Önerisi!

Merhaba dostlar, Belirttiğim anakarta islemci önerisi yaparsanız mısınız? En güncel işlemci hangisi uyarsa önerebilir misiniz? Şuanda sistemimde Amd A8 7600 işlemci var ve gerçekten artık gına getirdi. Lütfen yardımcı olun? Ddr4 sistem toplayamazsın çünkü elimdeki anakart ı kullanmak istiyorum...
Top Bottom