Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Yardım İşlemci Önerisi Yapar Mısınız?

İşlemci: i3-6098P 3.60GHz 2 Core(s) Ram: 8GB DDR4 2133 Ekran Kartı: Zotac Gaming 1660Super 6GB Anakart: Asus H110M-K LGA1151 İşlemci almam gerekiyor. F/P olarak işlemci önerir misiniz? Bütçe şu an belli değil. Önerilerden sonra ayarlayabiliriz.
  2. ZlpFilee

Yardım Termal Macunum Yok Nasıl Çözebilirim?

İşlemci olarak Ryzen 3 1200. Soğutucu olarak Dark Freezer X123 kullanıyorum. Bu işlemci ile darboğaz oluyor diye Ryzen 5 5600 aldım ve geldi. Tek sorun şu ki bende termal macun yok. Amd kutusunun içinde ki fanın üzerinde termal macun sürülü ama ben farklı soğutucu kullanacağım için ne yapacağım...
  3. ZlpFilee

Yardım Yaptığım Overclock İyi mi?

Arkadaşlar bios bölümünde göremedim overclock seçeneğini. Bios update atmak istedim ama anlayamadım hangisini indireceğimi o yüzden Ryzen Master ile yaptım. Değerler nasıl? Ayrıca bios update için yardım ederseniz sevinirim. İşlemcim Ryzen 3 1200 14NM Anakart Gigabyte B450 S2H
  4. ZlpFilee

Yardım Bios overclock mu yoksa Ryzen master mı?

Arkadaşlar soru başlıkta. Pek fazla overclock deneyimim yok o yüzden bilmiyorum. Ryzen 3 1200 14NM işlemcimi Ryzen master ile 3.8 yaptım 1,35w ile. 3,9 a çıkmak istiyorum ama işlemcimin de zarar görmesini istemiyorum. Bazı yerlerde bios ile yapınca daha iyi olduğu yazıyor, böyle bir şey var mı...
  5. ZlpFilee

Yardım Overclock Tam Olarak Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar işlemcim kötü diye gigabyte b450 s2h anakart aldım. Teknobiyotik videosuna göre overclock yapmaya çalıştım. Ryzen master uygulamasından GHz yi 3.9'a voltajı da 1.35 e çektim. Ekranım kapandı. Voltaj arttırmak zarar verir diye 3.8 e çektim ve prime95 uygulaması ile yük altına soktum...
  6. ZlpFilee

Yardım Ryzen 5 3500x vs 3600 Hangisi Alınır?

Herkese merhaba, Sistemim imzada gözüküyor. İşlemcimi değiştirmek istiyorum ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Başlıkta 2 tane seçenek var. 5 3500x : 2300TL 5 3600 : 2500TL Benim sistemime hangisi daha iyi gider? Hangisini almalıyım?
  7. ZlpFilee

Çözüldü✓ Prime A320M-R Rev yardımı

Arkadaşlar Rev güncellemesini aradım ama hangisi olduğunu bilmediğim için yapamadım. Son bios güncellemesini atabilecek birisi var mı?
Top Bottom